Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Blue Star Hotel

Sæson:


Et godt mellemklassehotel til alle aldre

Et stykke oppe fra hovedgaden ligger dette store hotel, som består af to bygninger på hver sin side af en mindre gade, og som har hvert sit poolområde med poolbar. Hotellet har en god service, fin standard, mange faciliteter og aktiviteter som restaurant, billard, bordtennis, børneklub (ikke dansktalende), motionsrum, frisør, sauna og hamam.

I højsæsonen arrangerer et underholdningsteam (ikke dansktalende) aktiviteter både om dagen og aftenen for store og små. All inclusive-konceptet kan også benyttes på hotellets egen strand, hvortil hotellet har bustransport nogle gange om dagen. Enkelte aktiviteter/faciliteter er mod betaling.


Værelserne

Alle værelser på Blue Star Hotel har air condition, satellit-tv, telefon, minibar (mod betaling, ellers tom), klinkegulv og balkon. Der er badeværelser med brusekabine (i annekset) eller badekar (hovedbygningen), toilet og hårtørrer.
Komfortable standardværelser (17 m2) i bløde farver. I hovedbygningen har alle værelser dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. I annekset har de fleste værelser to separate senge, og nogle har dobbeltsenge.
Økonomiværelser er samme som standardværelser, men med en begrænset udsigt. 
Der findes også familieværelser (33 m2) til fire personer (maks. tre personer over 12 år) i annekset ved forespørgsel. De består af enten et soveværelse med en dobbeltseng og et opholdsrum med sovesofa og en ekstra opredning, eller et større værelse med en dobbeltseng og en sovesofa.

Der er fire handicapvenlige værelser (til maks. to personer). Døren til balkonen er kun 58 cm bred. Ramper rundt på hotellet, og i hovedbygningen kan gæster, der sidder i kørestol, bruge serviceelevatoren.


Måltider
All Inclusive


Øvrigt

Turist/Byområde med trafik, samt en moské i nærområdet der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1995/2002; den ældre del blev renoveret i 2004. I alt 338 værelser fordelt på to bygninger (den runde hovedbygning og annekset). De to bygninger ligger på hver sin side af en vej, men med en bro over som forener områderne. Konferencefaciliteter. Pool- og strandhåndklæder mod depositum. Gratis bustransport til hotellets private strand (solsenge og parasoller mod betaling), og Alanyas centrum et par gange om dagen. Der er internethjørne i tilslutning til receptionen (mod betaling), og trådløst internet i lobbyen (gratis). Sikkerhedsboks mod betaling. Vær opmærksom på, at hotellet er meget besøgt af større grupper i uge 43 og 44. Der vil derfor være en del aktiviteter på hotellets inden- og udendørs fællesområder.


Adresse:
Kızlar Pınarı Mah. Çevre Yolu Cad. 1513. Sk. NO.2, 07400 Alanya

Tlf./Fax:
+ 90 242 510 06 00 // + 90 242 510 06 10

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Indendørs pool

STRAND

: betalt service