Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Azak Beach Hotel

Azak Beach Hotel
Fyldt med solskin midt på Kleopatrastranden
Her er hotellet til dig, der gerne vil være helt tæt på havet og i gåafstand til centrum. Azak Beach Hotel er et godt middelklassehotel med to mindre pools, hver med et afskærmet område for børn. Den ene pool ligger i et solrigt område og den anden mestendels med skygge. Her finder du et et indendørs barområde, hvor morgenmad og aftensmad serveres, og hotellet har desuden også en populær café, der er åbent for alle. Der er desuden en a la carte-restaurant ved poolen (mod tillæg).

Der er ikke langt til den offenlige strand, og her er også servering af drikkevarer (mod tillæg). På Azak Beach er der også frisør, minimarked, spa-center med hamam og sauna samt lille fitness-rum. Der arrangeres tyrkisk aften en gang om ugen. Enkelte faciliteter/behandlinger er mod tillæg.

Værelserne
Enkle, hyggelige standardværelser (32 m2), de fleste med en dobbeltseng og nogle få med to separate senge. Der er mulighed for en ekstra opredning på foldeseng, således at der kan være i alt 3 personer. Alle værelser har klinkegulv, air condition, sikkerhedsboks (mod tillæg), telefon og satellit-tv.
Alle værelser har balkon med pool- og (delvis) havudsigt og har let plastik møblement.
Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer. Minibar kan lejes (ca. 30 euro pr uge).
Der er to handicapvenlige værelser til rådighed på anfordring.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/byområde med lokal trafik og en moské i nærheden, der kan opfattes som forstyrrende. Medbring selv poolhåndklæde. Opført i 1996, renoveret i 2004, og gennemført en større renovering i 2015/16. I alt 32 værelser. Elevatoren går ikke ned til det tyrkiske bad, der ligger under stueplan. Transferbussen holder ca. 75 m fra hotelindgangen. Der er trådløst internet i lobbyen og værelserne (gratis).

Adresse: Saray Mah. Güzelyali cad. 07400 Alanya
Tlf./Fax: +90 242 511 73 66/67 // +90 242 512 20 04
 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( But under municipality )
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( But under municipality )
: betalt service