Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Azak Beach Hotel

Azak Beach Hotel

Sæson:

Fyldt med solskin midt på Kleopatrastranden
Her er hotellet til dig, der gerne vil være helt tæt på havet og i gåafstand til centrum. Azak Beach Hotel er et godt middelklassehotel med to mindre pools, hver med et afskærmet område for børn. Den ene pool ligger i et solrigt område og den anden mestendels med skygge. Her finder du et et indendørs barområde og buffetrestaurant, hvor morgenmad og aftensmad serveres, og hotellet har desuden også en populær café, der er åbent for alle. Her er desuden en a la carte-restaurant ved stranden (mod tillæg).

Fra Azak Beach Hotel er, som navnet også antyder,du helt tæt på den offenlige sandstrand Kleopatra Beach, og her er også servering af drikkevarer (mod tillæg). På Azak Beach er også frisør, minimarked, spa-center med hamam og sauna samt lille fitness-rum. Her arrangeres tyrkisk aften en gang om ugen. Enkelte faciliteter/behandlinger er mod tillæg.

Værelserne
Enkle, hyggelige standardværelser (32 m2), de fleste med en dobbeltseng og nogle få med to separate senge. Her er mulighed for en ekstra opredning på foldeseng, således at her kan være i alt 3 personer. Alle værelser har klinkegulv, air condition, sikkerhedsboks (mod tillæg), telefon og satellit-tv. Alle værelser har balkon og let plastik møblement. Vælg mellem balkon med pool- og (delvis) havudsigt eller balkon med havudsigt mod tillæg. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer. Minibar kan lejes (ca. 30 euro pr uge).

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Azak Beach Hotel er egnet for bevægelseshæmmede personer, og her er to handicapvenlige værelser til rådighed på anfordring. Dog gør vi opmærksom på, at hotellets elevator ikke kører ned under stueplan til området med det tyrkiske bad samt at her er få trin ned til bl.a. receptionen. Alanya er generelt egnet for bevægelseshæmmede personer med ofte gode fortove og adgange til strand.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/byområde med lokal trafik. Støj fra trafik, nærliggende móske, og poolområde kan opfattes som forstyrrende. Medbring selv poolhåndklæde. Opført i 1996, renoveret løbende og gennemført en større renovering senest i 2017/2018. I alt 88 værelser. Èn bygning med 32 værelser med direkte havudsigt, og en anden bygning med delvis havudsigt i 56 værelser. Elevatoren går ikke ned til det tyrkiske bad, der ligger under stueplan. Konferencefaciliteter. Transferbussen holder ca. 50 m fra hotelindgangen. Her er trådløst internet i lobbyen og værelserne (gratis).

Adresse: Saray Mah. Güzelyali cad. 07400 Alanya
Tlf./Fax: +90 242 511 73 66 // +90 242 512 20 04 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( But under municipality )
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE