Ark Suite Hotel

https://www.detur.dk/static/alanya_ark_suite_apart_s_ark/alanya_ark_suite_apart_s_00_ark.jpg

Sæson:

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service

Dejligt familievenligt lejlighedskompleks

Ark Suite-lejligheder ligger tæt på både tirsdagsmarkedet og fisk- og grøntsagsmarkedet. Her er hele 5 swimmingpools - heraf én med vandrutsjebane - samt 2 børnepools, og det er derfor et rigtig godt valg for familier. På Ark Suite finder du poolbar og indendørs bar, a la carte-restaurant og buffetrestauranten.

Skal dagen tilbringes ved stranden, arrangeres der dagligt shuttle-service til en af Alanyas populære Beach Clubs (entré mod gebyr). Til hotellet hører også et lille fitnessrum, hamam og sauna (mod betaling), billard, bordtennis og dart. Flere gange ugentligt arrangerer hotellet underholdning for både store og små.


Lejlighederne

Pæne, lyse
2-værelses lejligheder
(55 m2) bestående af soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt kombineret stue/køkken. Mulighed for 2 opredninger på sovesofa i stuen.

3-værelses lejligheder
(110 m2) bestående af 2 soveværelser med dobbeltsenge eller 2 enkeltsenge samt mulighed for 2 opredninger på sovesofa i stuen.
Alle lejlighederne er udstyret med enkelt køkkenudstyr, køleskab samt balkon eller terrasse (én lejlighed har ikke balkon/terasse). Der er desuden aircondition samt sikkerhedsboks (begge mod betaling).
Badeværelserne indeholder bad med bruser, toilet og hårtørrer.


Måltider

Ingen pension / Morgenmad


Øvrigt

Turist- og byområde med gadeliv samt lokaltrafik, der kan virke generende. Bygget 1990, renoveret vinteren 2014/2015. To blokke med i alt 64 lejligheder, fordelt på seks etager (der er elevator). Trådløst internet i lobbyen, restauranten og lejlighederne (gratis). Poolhåndklæder kan lejes. Hotellet er ikke egnet for gangbesværede på grund af niveauforskelle og trapper. Transferbussen standser ca. 50 m fra hotellet – fra bussen til receptionen er der en stejl bakke. Nogle faciliteter/aktiviter mod tillæg.


Adresse
: Kadipasa Mah., Keykubat Bulvari No. 8, Alanya
Tlf. +90 242 522 36 21 // Fax: +90 242 522 36 22

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service