Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Alin Hotel

Sæson:

Behagelig atmosfære nær Kleopatrastranden
Alin Hotel er et rigtigt hyggeligt hotel af en mere enkel standard. Hotellet har et behageligt personale og en afslappet atmosfære. Her er en restaurant, der serverer morgenmad og enkle retter, og lobbybar. På hotellets bagside er et lille poolområde hovedpool og børnepool, solstole og parasoller samt poolbar. Alin Hotel har en god beliggenhed og ligger i et område med mange butikker, restauranter og andre hoteller. Lige ved siden af hotellet ligger Alanyas vandland, og Kleopatrastranden ligger bare et "stenkast" herfra.

Værelserne
Mindre standardværelser (18 m2), indrettet i klassisk stil med to separate senge eller en mindre dobbeltseng. Der er mulighed for en ekstra opredning, men det bliver ret trangt. Alle værelser har telefon, klinkegulv og små balkoner med stole. Badeværelserne har hårtørrer, toilet og badekar med brus. Der er et begrænset antal køleskabe, der kan lejes på hotellet for ca 35 euro pr. uge. Sikkerhedsboks kan også lejes for ca. 2 euro pr. dag.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Alin Hotel tilbyder ikke handicapværelser, og grundet trin på hotellets område anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. 

Måltider
Morgenmad

Øvrigt
Turist/byområde med trafik, hvor støj fra trafikken, nærliggende områder, nærliggende moské og vandland, der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1989 og delvist renoveret i 2002 samt løbende, mindre renoveringer overalt på hotellet. Ialt 50 værelser på 6 etager. Elevator. Her er store niveauforskelle på hotelområdet og trapper til poolområdet. Der er trådløst internet i lobbyen og poolområde (gratis). Der findes en ATM (hæveautomat) ca. 100 m fra hotellet og supermarked ca. 150 m fra hotellet. Bemærk, at rækværket nogle steder på hotelområdet er 103 cm (international standard er 110 cm).

Adresse: Saray Mah. Hacihamdi Sok No:7, Alanya
Tlf./Fax: +90 242 513 76 29 // +90 242 513 76 30 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service