Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Alaaddin Beach Hotel

Alaaddin Beach Hotel

Sæson:

Mindre voksenhotel lige ved Kleopatra-stranden
Et fantastisk charmerende, mindre hotel, der passer perfekt til dig, der sætter meget større pris på beliggenheden end på mange faciliteter. Stort set alle værelserne har en skøn udsigt ud over hotellets afslappede pool og havet - enkelte med udsigt mod en anden bygning (ikke mulighed for at bestille værelser med udsigt, men vi noterer gerne ønsker). Hotellet tillader kun personer over 18 år at bo på hotellet.

Alaaddin Beach Hotel ligger midt på den velkendte Kleopatra-strand med Alanya centrum i gå-afstand. Her er en lille hyggelig restaurant ud mod stranden på en dejlig træterrasse og strandbar. Hotellet er omringet af en grøn have med et dejligt poolområde, hvor du kan nyde ferien på solsengene og med en kølig dukkert. Én gang om ugen arrangerer hotellet tyrkisk aften. Du har også mulighed for at forkæle dig selv med sauna, hamam og massage. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelserne
Mindre, men hyggelige standardværelser (21 m2) til max tre personer, enkelt men moderne indrettet. Alle værelser har en dobbeltseng eller to separate senge og mulighed for ekstra opredning på foldeseng. Indrettet med klinkegulv, telefon, satellit-tv, aircondition, minibar (afregnes efter forbrug) og terrasse/balkon. Badeværelserne er indrettet med skønne, farverige fliser og har brusekabine med vægmonteret bruser, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Alaaddin Beach Hotel tilbyder 1 handicapvenligt værelse på anmodning i stueniveau, men der er dørtrin ind til værelset og ud til balkonen. Hotellet har trin på området, der kan besværliggøre det at komme rundt. Generelt er Alanya egnet for bevægelseshæmmede personer, da byen ligger i fladt terræn, har fortove og ramper i både by og på stranden.

Måltider
Halvpension

Øvrigt
Turist- og centrumområde med lokaltrafik. Støj fra nærliggende restauranter og barer samt poolområde, som kan virke forstyrrende. Opført i 1998 og renoveret i 2004 samt i 2012/2013. Her er i alt 65 værelser fordelt på 3 etager. Elevator, men ikke til værelserne over lobbyområdet. Gratis Wifi på hele hotelområdet. ATM/hæveautomat lige uden for hotellet. Bemærk, transferbussen stopper ca. 50 m fra hotellet.

Adresse: Saray Mah. Ataturk Cad. Kleopatra Beach, Alanya/Tyrkiet
Tlf./Fax: +90 242 513 12 23 // + 90 242 512 49 86 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( Restaurant bar )
  • Udendørs bar ( Restaurant/Beach bar )
  • Spisesal ( Free according to board )
  • A la carte - ekstrapris ( 10:00 - 23:00 )

POOLS

  • Voksen-pool

STRAND

: betalt service