Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Royal Palm Lejligheder (ex. Akya)

Royal Palm Lejligheder (ex. Akya)

Officiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering ***+

Veludstyrede lejligheder på Kleopatrastranden
Royal Palm Lejligheder (tidl. Akya) er et velholdt lejlighedshotel med udsigt over Kleopatrastranden. Lige uden for hotellet går den dejlige strandpromenade, der når hele vejen ind til centrum. Det omkringliggende område har butikker og restauranter. Hotellet har et lille poolområde* med udsigt over stranden. Poolbaren serverer drikkevarer og lettere måltider. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Lejlighederne
Lyse, rummelige og attraktive to-værelses lejligheder (35 m2) for op til fire personer. Et soveværelse med to separate senge og stue med køkkenhjørne. Enkelte lejligheder har en dobbeltseng og en enkelt seng i soveværelset. Ekstra opredning mulig i sovesofa (180 cm, anbefales til børn).
Alle lejligheder har klinkegulve, satellit-tv, telefon, safetyboks (mod tillæg), air condition i soveværelse (5€ pr. dag) og balkon. Køkkenhjørnet er med to kogeplader, køleskab, emhætte og basalt køkkenudstyr.
Badeværelserne har brusekabine, hårtørrer og toilet.

Måltider
Ingen / Morgenmad

Øvrigt
Hed tidl. Akya Lejligheder. Turistområde med lokal trafik og bustrafik. Støj fra nærliggende restauranter, gadeliv og moskeén kan virke forstyrrende. Bygget i 2003, renoveret i 2014/15. En bygning med i alt 45 lejligheder. En gade skal krydses for at komme til stranden (parasoller og solsenge mod tillæg). WiFi er tilgængeligt i lobby og restaurant (gratis). Et stort supermarked, Migros, ligger omkring 100 meter væk fra hotellet. ATM er omkring 150 meter væk.
* Pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse eller lukket) og visse faciliteter (herunder a la carte-restaurant og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider i lavsæsonen (okt til april), alt afhængig af belægning og vejrforhold.

Adresse: Kızlar Pınarı Mahallesi, No:, Atatürk Blv. No:208, 07400 Alanya
Tlf.: 0090 242 511 10 55 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2003 )
  • Renoveret ( 2014/15 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
  • Elevator ( 1 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • A la carte - ekstrapris

POOLS

  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service