Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Incekum Beach Hotel

Incekum Beach Hotel

Sæson:

Dejligt strandhotel i smukke omgivelser
Incekum Beach Hotel er beliggende i et skønt og grønt område direkte på stranden. Hotellet ligger 30 km fra Alanya, på en halvø med privat strand. Det solrige poolområde har adskillige udendørs pools – den ene med 3 vandrutsjebaner. Hertil er der også en indendørs pool. Her er gratis solstole og parasoller ved både pool og strand.

Incekum Beach Hotel byder tilmed på en stor spa-afdeling, hvor der tilbydes et væld af behandlinger. Her er også sauna, hamam, fitness, billiard, bordtennis, tennis, basketball og minigolf. For de mindste er legerum, miniklub og legeplads.
Her findes også flere barer, a la carte restauranter (1 gang gratis, reservation nødvendig) samt diskotek. Nogle aftener arrangeres der live underholdning og tyrkisk aften. På stranden er der forskellige muligheder for vandsport, og hér gælder All Inclusive også. Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.

Værelser
Hyggelige værelser i en blanding af lyse og varme farver. Alle med air condition, telefon, satellit-tv, minibar som fyldes med vand dagligt og gratis sikkerhedsboks. Badeværelserne har toilet, bruseniche og hårtørrer.
Standardværelser (28 m2) med plads til 3 personer. Med en dobbeltseng eller enkeltsenge og balkon.
Familieværelser (36 m2) med plads til 3 voksne og 2 børn. Større åbent værelse med dobbeltsenge. (Mulighed for en ekstra seng på forespørgsel). Med balkon.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet tilbyder 1 handicapvenligt værelse på forespørgsel, men vær opmærksom på, at der ikke forefindes elevator på området, og at hotellet ikke er tilpasset bevægelseshæmmede personer. Hotellet ligger lige ud til en større, gennemgående vej, hvor der er dårlige fortovsforhold.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Beliggende i turistområde hvor lyde fra nærliggende moské og hotellets eget poolområde kan virke forstyrrende. Bygget i 2004, renoveret i 2015. Består af 12 blokke med 3 etager. I alt 357 værelser. Lille minimarked. Konferencefaciliteter. Gratis wifi i lobbyen. Stranden er en blanding af sand og småsten.

Adresse: Incekum Mah. D. 400 CAD. NO: 52 AVSALLAR KASABASI ALANYA – TURKEY
Tlf: +90 242 5321717

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2004 )
  • Renoveret ( 2015 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE