Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Marhaba Salem Hotel

Marhaba Salem Hotel

Sæson:

1. klasses resort lige ved stranden
Med en god beliggenhed lige ved stranden og centralt i Sousse er Marhaba Salem Resort et godt valg for alle, der ønsker at bo tæt på både by og strand.

Hotellet er moderne indrettet i lyse farver og er omgivet af træer, palmer og farvestrålende blomster med direkte adgang til privat strand. Det indbydende poolomåde har hele 6 pools, herunder swimmingpool med vandrutjsebaner (aldersgrænse fra 10 år) og seperat børnepool til de  mindste gæster.

På Marhaba Salem finder du a la carte-restaurant, barer og natklub. Der er desuden aktiviteter som miniclub (4-12 år og ikke dansktalende personale), legeplads, skønhedscenter, billard, bordtennis, tennis, minigolf og boldbane. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling.

I løbet af ugen vil et animationsteam stå for forskellige aktiviteter ved poolområdet og enkelte dage arrangerer de også aftenunderholdning.

Som gæst på Marhaba Salem Resort er du også velkommen til at benytte nabohotellet Royal Salem Hotels forskellige faciliteter (nogle mod betaling). Her tilbydes bl.a. spacenter og mindre fintnessrum.

Værelserne
Moderne indrettede værelser med klinkegulve, satellit-tv, telefon, minibar (tom ved ankomst), centralt styret aircon og balkon eller terasse. Badeværelserne er udstyret med toilet, badekar med håndbruser eller brusekabine og hårtørrer. Værelser med forbindelsesdør samt handicapværelser er muligt ved forespørgsel.
Standardværelse (30 m2) med plads til 2 personer og mulighed for en ekstra opredning. Værelserne er indrettet med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge.

Måltider
All Inclusive 

Øvrigt

Turistområde med lettere trafikstøj, som kan virke forstyrrende. Bygget i 1975 og senest renonveret i 2012. I alt 260 værelser fordelt i 2 bygninger med 4 etager. Elevator i hovedbygningen – vær opmærksom på, at denne kun kører mellem 2. og 3. etage. Gratis wifi i lobby og på værelserne. Hæveautomat/ATM findes 150 m. væk. Safetyboks kan lejes i receptionen. Poolhåndklæder kan lånes mod depositum.

Adresse
: Boulevard 14 Janvier, Sousse
Tlf:/ Fax: +21 673 241 966 / +21 673 241 974

Tunesisk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Tunesien en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder gældende for personer + 12 år. Skatten betales i tunesiske dinar (lokal valuta) og beregnes ud fra hotellets officielle, tunesiske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 2* : 1 TND | Kat 3* : 2 TND | Kat 4*-5* : 3 TND
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de tunesiske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. Ophold på mere end 7 overnatninger er begrænset til maksimalt 7 nætters skat

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1975 )
  • Renoveret ( 2012 full renovation )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )
  • Elevator ( 1 in main building )

POOLS

  • Indendørs pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE