Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Marabout Hotel

Marabout Hotel

Strandhotel med eget vandland i Sousse
Marabout Hotel har en perfekt beliggenhed tæt ved centrum i Sousse, men stadig med egen dejlig, privat sandstrand. Det er et klassisk hotel bestående af tre bygninger og et stort og livligt poolområde med flere vandrutsjebaner (min. 8 år, lukket november-marts). Til hotellets mindste gæster er der ligeledes en legeplads ved hotellets strand.

Hotellet tilbyder flere barer, buffet- og a la carte-restaurant. Hotellet arrangerer underholdning flere gange om ugen. Den indendørs pool (kun for voksne) ligger i direkte tilknytning til poolområdet, og her er også et lille motionsrum, beachvolley, tennis og en spa-afdeling med massage og skønhedsbehandlinger. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling.

På hotellets strand kan gæster låne parasoller gratis. Liggestole er mod betaling og All Inclusive gælder ikke i strandbaren.


Værelserne

Hyggelige og lyse værelser med klinkegulv, telefon, aircon, satellit-tv, minibar (mod betaling) samt møbleret balkon. Badeværelserne er indrettet med toliet og badekar med brus eller brusekabine. Ved forespørgsel fås enkelte værelser med dør imellem. Disse værelser har fælles badeværelse og fælles indgang. Hotellet tilbyder fem handicapvenlige værelser ved forespørgsel.
Standardværelse (20 m2) med plads til i alt 3 personer er indrettet med med to seperate senge og mulighed for ekstra opredning på foldeseng
Superiorværelse (21 m2) med plads til i alt 3 personer er indrettet med to seperate senge og mulighed for ekstra opredning på foldeseng. Bemærk at superiorværelserne i hotellets nyere bygning har brusekabine.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt

Byområde med gennemgående trafik som kan opfattes som forstyrrende, og støj fra poolområdet og diskoteket i nabohuset. Opført i 1969 og senest renoveret i 2010. I alt 467 værelser fordelt på tre bygninger med 5 etager. Sikkerhedsboks kan lejes i receptionen. Der er elevator i to af de tre bygninger. Gratis wifi i lobby og snackbar. Strandhåndklæder kan lånes mod et depositum Hæveautomat/ATM findes 300 m. Fra hotellets område. Obs! Enkelte balkoner har stor afstand mellem tremmerne i rækværket, og højden er 99 cm.


Adresse:

 Boulevard 14 Janvier, Sousse

Tlf./Fax:
 +216 72 226 245 // +216 73 226 250


Tunesisk skat på overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Tunesien en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder gældende for personer + 12 år. Skatten betales i tunesiske dinar (lokal valuta) og beregnes ud fra hotellets officielle, tunesiske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 2* : 1 TND | Kat 3* : 2 TND | Kat 4*- 5* : 3 TND
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de tunesiske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. Ophold på mere end 7 overnatninger er begrænset til maksimalt 7 nætters skat 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE