Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Thalassa Sousse Hotel

Thalassa Sousse Hotel

Sæson:


Familievenligt hotel med en skøn atmosfære
Dette er et livligt, dejligt og moderne hotel mellem Sousse og Port El Kantaoui med stor have og egen strand. Hotellet har et stort underholdningsteam (ikke dansktalende), som arrangerer aktiviteter for både store og små om dagen og om aftenen i højsæsonen. Til hotellets mindste gæster findes der miniclub (4-10 år og ikke dansktalende personale) og legeplads.

Hotellets solrige poolområde består af flere swimmingpools, herunder seperat voksen- og børnepool samt Aqua park med flere vandrutsjebaner (bemærk for større vandrutsjebaner er minimumhøjden 120 cm, og for børnevandrutsjebaner gælder max 10 år). På området finder du også et spa-center med hamam, mindre fitnessrum, flere barer, natklub samt en a la  carte-restaurant, som All Inclusive-gæster kan benytte en gang i løbet af opholdet (bordreservation 24 timer før er nødvendigt). 

Hotellet har desuden et stort udbud af strand- og sportsaktiviteter, tennis, bordtennis, minigolf og beachvolley. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod ekstra betaling.


Værelserne

Komfortable, indbydende og lyse værelser med klinkegulv, satellit-tv, aircon, telefon, minibar og sikkerhedsboks (mod betaling) samt møbleret balkon eller terrasse i stueplan. Rummelige badeværelser med toilet, badekar med brus og hårtørrer.
Standardværelse (36 m2) med plads til 2 personer og er indrettet med to seperate senge eller en dobbeltseng. Ekstra opredning mod forespørgsel.
Familieværelse (50 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år


Måltider

All Inclusive


Øvrigt

Strand/Turistområde uden støjende trafik. Opført i 1975 og senest renoveret i 2013. I alt 487 værelser, hvoraf 200 ligger i hovedbygningen og 287 i rækkehus-lignende værelseslænger i haven. Der er niveauforskelle på området. Elevator. Gratis wifi på hele hotellet. Hæveautomat/ATM er placeret 400 m. fra hotellets område. Poolhåndklæder udlånes mod depositum.


Adresse:

Boulevard 7 Novembre, Sousse

Tlf./Fax:
+216 73 275 355 // +216 73 275 366

Tunesisk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Tunesien en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder gældende for personer + 12 år. Skatten betales i tunesiske dinar (lokal valuta) og beregnes ud fra hotellets officielle, tunesiske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 2* : 1 TND | Kat 3* : 2 TND | Kat 4*-5* : 3 TND
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de tunesiske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. Ophold på mere end 7 overnatninger er begrænset til maksimalt 7 nætters skat


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE