Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Skanes Serail Hotel

Skanes Serail Hotel

Godt familiehotel ved børnevenlig strand
Skanes Serail Hotel er et godt familiehotel af en god standard. Hotellet ligger kun en kort køretur fra lufthavnen og lige ud til én af de mest børnevenlige strande i området – kun adskilt af en stor, frodig have.
 
På stranden kan du nyde solen eller prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter. På hotellet finder du en større swimmingpool med seperat børnepool og pool med saltvand samt en indendørs pool (opvarmet i vinterhalvåret). På området finder du desuden buffet- og a la carte-restauranter samt flere barer inkl. en strandbar, hvor der dog ikke serveres alkohol samt billard, bordtennis og tennis. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling.
 
Til børnene er her en miniclub (4-12 år og ikke dansktalende personale) samt en legeplads. De voksne kan forkæle sig selv med en behandling i hotellets spa. Skanes Serail Hotel arrangerer jævnligt underholdning om aftenen samt aktiviteter i dagtimerne.
 

Måltider
All Inclusive


Værelserne

Pænt indrettede værelser med klinkegulv, satellit-tv, telefon, safetyboks, aircon, minikøleskab (mod forespørgsel) og møbleret balkon (3 værelser er uden balkon). Badeværelserne er indrettet med toilet, badekar med brus og hårtørrer.
Standardværelse (24 m2) med plads til i alt 2 voksne og 2 børn under 12 år 
Værelser med forbindelsesdør kan bestilles.


Øvrigt

Turistområde i rolige omgivelser, dog beliggende tæt ved lufthavnen, hvilket kan virke forstyrrende. Bygget i 2004, værelser og restaurant er senest renoveret i 2013. I alt 214 værelser fordelt på 4 etager. 2 elevatorer. Gratis wif i lobby om ved poolområdet. Konferencefaciliteter. Poolhåndklæder udlånes mod depositum.


Adresse

: Route Touristique Skanes, Monastir

Tlf
. +21 673 520 240 /
Fax
+21 673 520 234

Tunesisk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Tunesien en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder gældende for personer + 12 år. Skatten betales i tunesiske dinar (lokal valuta) og beregnes ud fra hotellets officielle, tunesiske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 2* : 1 TND | Kat 3* : 2 TND | Kat 4*-5* : 3 TND
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de tunesiske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. Ophold på mere end 7 overnatninger er begrænset til maksimalt 7 nætters skat

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Voksen-pool
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE