Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Uspecificeret Tenerife

USPECIFICERET
Uspecificeret Tenerife

En uspecificeret rejse medfører specielle regler og bør kun vælges, såfremt man ikke stiller krav til indkvarteringen på rejsemålet. Uspecificerede rejser egner sig ikke til børnefamilier.

Indkvartering kan ske på et hotel/rejsemål, der måske er udenfor Deturs normale program. Indkvarteringsstedet kan være beliggende hvor som helst på det pågældende rejsemål, og indkvarteringen behøver ikke at have nogen forbindelse med vort ordinære program i øvrigt.

Indkvarteringen anvises først ved ankomsten til destinationen. Det er ofte hoteller eller lejligheder svarende til en meget enkel standard dog med eget bad og toilet. Man kan blive flyttet under sit ophold, og i visse tilfælde kan dette ske flere gange. Den rejsende betaler selv for transporten mellem hoteller/lejlighederne.

Indkvarteringen er altid rengjort ved ankomsten. Sengetøj og håndklæder er til rådighed. Rengøring i løbet af opholdet, toiletpapir samt udskiftning af håndklæder indgår ikke altid. Måltider indgår ikke. Der kompenseres ikke ved reklamationer, der vedrører standarden, servicen eller placeringen på uspecificeret hotel/lejlighed.

Ved flere personer på samme booking som kræver flere værelser/lejligheder, gør vi opmærksom på, at der ikke kan garanteres indkvartering på samme hotel.

Rejselederservice er begrænset på det uspecificerede hotel, men det er altid muligt at kontakte vores Detur kontor for evt. spørgsmål. Ønsker du at skifte indkvartering under dit ophold, kan dette i nogle tilfælde lade sig gøre imod et tillæg, såfremt der findes ledig kapacitet. 


Hotelfaciliteter

: betalt service