Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs. fredag d. 27/4: 10:00-16:00

Melia Tamarindos

Melia Tamarindos
Velkendt hotel, på stranden
Melia Tamarindos er et stort og dejligt hotel på stranden i San Agustín. Er du interesseret i andet end hotellets stjerner, er her også et observatorium med tilknyttet instruktør, du kan kigge nærmere på. Nedenfor hotellet strækker en grøn og frodig have sig med to flotte poolområder (den mindre pool er opvarmet) og den fine sandstrand. I området er der masser af aktiviteter og faciliteter, herunder en spa, sauna, lille motionsrum, billard, bordtennis, squash, tennisbane og en legeplads.

Hotellet har også et underholdnings team, der arrangerer underholdning, aktiviteter og øvelser dagligt. Der er flere barer, en frokost restaurant ved siden af ​​swimmingpool'en, og en buffetrestaurant, der serverer morgenmad og middag og har siddepladser både indendørs og udendørs. Børnepoolen ligger lidt væk fra de store pools, så man kan lege uforstyrret. Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.

Værelserne
Rummelige og indbydende standardværelser (27 m2) indrettet i blå og hvide nuancer og mønstre. To separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en opredning i sofa. Der er plads til i alt 2 voksne + 1 barn under 12 år.
Alle værelser har telefon, satellit-tv, minibar (mod betaling), flisebelagt gulv og balkon eller terrasse. Havudsigt mod tillæg.
Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
To værelser for handicappede gæster er til rådighed på forespørgsel.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive (gælder ikke på stranden).

Øvrigt
Strand / turistområde med let trafik og støj fra nærliggende restauranter samt lyde fra hotellets poolområde og underholdning, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1974, renoveret i 2001 og 2016. I alt 279 værelser. Nogle trin og niveauforskelle på område, men også ramper. Der er lidt over 200 meter fra hovedbygningen til stranden. Liggestole på stranden er mod betaling. Konferencefaciliteter. Trådløst internet på offentlige områder og på værelser er gratis (der er ikke wifi ved poolen). Poolhåndklæder er til rådighed. Sikkerhedsboks på værelset og aircondition. Restauranten forlanger påklædning med afslappet kjole for damerne og lange bukser for mændene til aftensmaden. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse: Retama 3, Playa de San Agustin, Gran Canaria
Telefon: +34928774090


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator ( 3 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service