Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Melia Tamarindos

Melia Tamarindos

Officiel hotelklassificering *****
Deturs hotelklassificering ****+

Dejligt hotel på Gran Canaria lige ved stranden
Melia Tamarindos er et dejligt hotel, hvor par og familier kan have en dejlig vinterferie med mange faciliteter i skønne omgivelser. Hotellet er placeret på kanten til den offentlige strand i San Agustin og byder også på et lækkert poolområde. Så her er rig mulighed for at nyde vintersolen og milde temperaturer på Gran Canaria. Og skal du have en pause fra badning og afslapning er du i gåafstand til San Agustin centrum med butikker, shoppingcenter og restauranter.

Her er i alt to pools for voksne, hvoraf en er opvarmet året rundt, samt børnepool. Solstole og parasoller til rådighed, og poolområdet er omgivet af grønne palmer og græsplæne. Ved poolen ligger også en bar, og derudover er på hotellet også en indendørs bar, buffetrestaurant samt a la carte (mod betaling, reservation nødvendig). Forskellig underholdning og aktiviteter arrangeres af hotellet i løbet af ugen (afhængigt af antal gæster).

Melia Tamarindos har også faciliteter som spa, sauna, hamam, lille fitnessrum, billard, bordtennis, minigolf, tennis og squash. Og er du interesseret i andet end hotellets stjerner, har hotellet et stjerneobservatorium med instruktør, som er åbent 3 gange om ugen (reservation nødvendig). For de små er også legeplads og miniklub (5-12 år, ikke dansktalende). Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelser
Fine og velindrettede værelser udstyret med sikkerhedsboks, aircondition, telefon, satellit-tv, minibar (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelser er med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (27 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning på foldeseng (80*1,80). Havudsigt mod tillæg.

5 handicapværelser tilgængelig på anmodning. 1. sal med udsigt til bjerg. Badekar eller bruser.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
560 kr. for rejsende med Morgenmad
460 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
1080 kr. for rejsende med Morgenmad
980 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turist- og byområde med lokal trafik. Bygget i 1974, renoveret senest i 2016. 279 værelser fordelt på 1 bygning á 7 etager. Elevator. Konferencefaciliteter. ATM/hæveautomat, frisør og enkelte butikker findes på hotellet. Supermarked 50 m fra hotellet. Wifi uden beregning i lobby og værelser, mod betaling i poolområde. Internetcafe mod betaling. Poolhåndklæder lånes uden beregning. Rampe ned til stranden. Solstole og parasoller mod betaling på stranden. Bemærk, ved ankomst tager hotellet et depositum på 100€.

Adresse: Retama 3, San Agustin, Gran Canaria
Tlf.: 0034 928 774090
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE