Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs:

Tors 22/2: 09:00-18:00 

Fre 23/2: 09:00-18:00

Man 26/2: 09:00-18:00 

Beverly Park Hotel

Sæson:

På stranden og med gode faciliteter
Dette mellemklassehotel er godt placeret, lige ved Playa del Inglés fine sandstrand. Beverly Park er omgivet af en frodig have med masser af træer og buske. Her finder du tre swimmingpools, hvor af en opvarmes i perioden december-marts og to børnebassiner.

På resortet er der massage, frisør, sauna, billard, bordtennis, minigolf, tennisbane, legeplads og et animation team, der organiserer aktiviteter og underholdning flere dage om ugen. Der er også bar, snackbar og buffetrestaurant. Hotellet ligger i et mere stille område, lidt i udkanten af byens centrum, men indenfor gåafstand til de fleste ting. En gade skal krydses for at nå stranden. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Lyse, mindre men dejlige standardværelser (23 m2) indrettet i bløde farver og med træmøbler. To separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning.
Alle værelser har telefon, tv (lokale kanaler) og balkon. Havudsigt mod tillæg. Badeværelse med toilet, bad med bruser og hårtørrer. Alle værelser er røgfrie.

Hotellet har to handicapvenlige værelser, og der er ramper på hele området - også ned på stranden.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde med trafik og lyde fra hotellets pool område, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1970, renoveret i 2006. I alt 469 værelser. Trådløst på hotelområdet (mod tillæg). Poolhåndklæder udlejes. Safetybox i receptionen mod tillæg. I vintersæsonen er der ikke aircondition. Der er ikke mulighed for opvarmning, da det næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse: C / Hamburg 10, Playa del Inglés
Telefon: +34928774042

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator ( 3 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )

RECEPTION

  • Internetforbindelse ( All over hotel )
  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service