Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hotel Vincci Tenerife Golf ( 3xGolf Del Sur & 1x Amarilla)

Hotel Vincci Tenerife Golf ( 3xGolf Del Sur & 1x Amarilla)

Golf inkluderet: 
3 x golf på Golf del sur og 1 x Amarilla

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Dejligt hotel på Tenerife tæt på golfbane
Skal du på golfferie om vinteren er Vincci Tenerife Golf Hotel et oplagt valg for dig, der ønsker golf, gode faciliteter og mulighed for afslapning efter golfrunden.

Vincci Tenerife Golf Hotel er beliggende i et stille og roligt område lige ved vandet. Du har derfor kort gåafstand til den nærliggende stenstrand. Den tætteste sandstrand er 5 km herfra. Er du ikke til strand, kan du nyde din vinterferie på Tenerife ved hotellets poolområde, hvor du har en fantastisk udsigt over havet. Her finder du både en voksenpool og børnepool, solsenge og parasoller er også til rådighed på det solrige poolområde.

Vincci Tenerife Golf Hotel har forskellige faciliteter som spa, sauna, fitnessrum, billard og tennis, og du er tæt på golfbanerne Golf del Sur og Amarilla Golf. For børnene er her en miniklub (4-12 år, ikke dansktalende) og legerum. Hotellet har en lobbybar og hovedrestaurant, her er livemusik 3 gange om ugen, og animationsteamet sørger for aktiviteter 5 gange om ugen. Nogle faciliteter og aktiviteter mod betaling.

Værelse
I dette golftilbud bor du i Standardværelse med havudsigt (33 m2) med plads til i alt 2 personer i en dobbeltseng. Enkeltværelse mod tillæg. Alle værelser er indrettet på en hyggelig og afslappende måde med lette grønne og brune farver i lyse rum. I værelserne er sikkerhedsboks, central aircondition, telefon, satellit-tv, minibar (mod betaling) og klinkegulv. Badeværelse er med badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer. Ikke alle værelser har balkon.

Måltider
Morgenmad

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
320 kr. for rejsende med Morgenmad
220 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
690 kr. for rejsende med Morgenmad
580 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde med mulighed for støj fra overflyvende fly og lokal trafik, der kan virke forstyrrende. Renoveret i 2006. Hotellet består af én bygning med 125 værelser fordelt på 9 etager. To elevatorer. Supermarked, butikker og ATM lige overfor hotellet. Internet mod betaling i lobbyen.

Adresse: Urbanizacion San Blas, s/n, 38620 tenerife, Santa Cruz de Tenerife
Tlf.: +34 922 71 73 37
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE