Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sandos San Blas

Sandos San Blas

Skønt og moderne All Inclusive hotel på Tenerife
På den sydlige del af Tenerife ligger Sandos San Blas, der er et populært hotel og velegnet for familier. Hotellet er stort, ligger i rolige omgivelser og tilbyder mange gode faciliteter. Hotellet har et koncept om at holde hotellet og faciliteterne så grønne og miljøvenlige som muligt.

På Sandos San Blas har du flere pools, du kan tage en forfriskende dukkert i. Her er både mix-, voksen og børnepool, hvoraf to mix pools, bl.a. hotellets største pool, er opvarmet året rundt. Ved de solrige poolområder, der er hyggelige og omkranset af grønne træer og palmer, kan du slappe af i solsengene – eventuelt under en parasol. Dagens måltider nyder du i hotellets restaurant og ved et ophold har du mulighed for én gratis middag på á la carte-restauranten. Her findes også flere barer og natklub. Hotellet arrangerer ind i mellem livemusik og vinsmagning, og animationsteamet sørger for underholdning og aktiviteter.

Under et ophold på Sandos San Blas har du mulighed for flere faciliteter, bl.a. spa, sauna, fitnessrum, billard, bordtennis og tennis. For de mindste er også en legeplads. Hotellet byder også på et museum med udstillinger fra øen Tenerife. Ikke langt fra hotellet er der mulighed for at spille golf. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelser
Komfortable værelser indrettet i en afslappet stil med farver fra naturen; grøn og brun og i lyse farver. Alle værelser er med sikkerhedsboks, aircondition, telefon, satellit-tv, minibar (tom, fyldes mod betaling), klinkegulv (med tæpper i nogle værelser) og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar og bruser eller brusekabine, toilet og hårtørrer.
Deluxeværelse (33 m2) med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sofa til i alt 3 personer eller 2 voksne og 1 barn under 12 år. Havudsigt mod mertillæg.
Juniorværelse (60 m2) med dobbeltseng og mulighed for to ekstra opredning på sofa. I alt er her plads til 3 personer eller 2 voksne og 2 børn under 12 år.

5 handicapværelser til rådighed på anmodning

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
390 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
560 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde tæt på natur. Støj fra overflyvende fly og poolområde kan forstyrre. Bygget i 2008. I alt 331 værelser fordelt på 4 blokke á 4 etager. Elevator. Frisør og souvenirshop på hotellet. Konferencefaciliteter. Gratis Wifi på hele hotellet. 2 gange om dagen er gratis shuttlebus til stranden Playa de las Americas. Nogle pools er saltvandspools, andre er med klorvand. Bemærk, ved ankomst tager hotellet kopi af kreditkort eller et depositum på 100€ i kontanter.

Adresse: Avd. Greñamora . Urb. San Blas. 38639 Golf del Sur – San Miguel de Abona – Tenerife
Tlf.: +34922473070
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2008 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )
  • Elevator ( 13 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( All over the hotel )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service