Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sandos San Blas - Ubegrænset golf

Sandos San Blas - Ubegrænset golf

Golfpakke inkluderet:
I pakken indgår syv runder på Amarilla Golf (en per dag). 1 x Amarilla-tider bekræftes hjemmefra. Øvrige tider reserveres ved ankomst.

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Dejligt All Inclusive hotel til golfferie på Tenerife
På den sydlige del af Tenerife ligger Sandos San Blas, der er et populært hotel og velegnet for golfrejsende. Hotellet er stort, ligger i rolige omgivelser og tilbyder mange gode faciliteter. Hotellet har et koncept om at holde hotellet og faciliteterne så grønne og miljøvenlige som muligt. Og så ligger hotellet tæt på golfbaner på Tenerife, bl.a. Amarilla Golf.

På Sandos San Blas har du flere pools, hvor du kan slappe af og få en kølig dukkert efter golfrunden. Her er både mix-, voksen og børnepool, hvoraf to mix pools, bl.a. hotellets største pool, er opvarmet året rundt. Ved de solrige poolområder, der er hyggelige og omkranset af grønne træer og palmer, kan du slappe af i solsengene – eventuelt under en parasol. Dagens måltider nyder du i hotellets restaurant og ved et ophold har du mulighed for én gratis middag på á la carte-restauranten. Her findes også flere barer og natklub. Hotellet arrangerer ind i mellem livemusik og vinsmagning, og animationsteamet sørger for underholdning og aktiviteter.

Under dit ophold på Sandos San Blas har du mulighed for flere faciliteter, bl.a. spa, sauna, fitnessrum, billard, bordtennis, tennis, basketball og klatrevæg. For de mindste er også en legeplads. Hotellet byder også på et museum med udstillinger fra øen Tenerife. Nogle faciliteter/aktiviteter på hotellet mod betaling.

Værelser
Med dette golftilbud bor du i deluxeværelse (33 m2) for 2 personer i delt deluxeværelse. Enkeltværelse mod tillæg. Dobbeltseng. Komfortable værelser indrettet i en afslappet stil med farver fra naturen; grøn og brun og i lyse farver. Alle værelser er med sikkerhedsboks, aircondition, telefon, satellit-tv, minibar (tom, fyldes mod betaling), klinkegulv (med tæpper i nogle værelser) og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar og bruser eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
390 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
560 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde tæt på natur. Støj fra overflyvende fly og poolområde kan forstyrre. Bygget i 2008. I alt 331 værelser fordelt på 4 blokke á 4 etager. Elevator. Frisør og souvenirshop på hotellet. Konferencefaciliteter. Gratis Wifi på hele hotellet. 2 gange om dagen er gratis shuttlebus til stranden Playa de las Americas.

Adresse: Avd. Greñamora . Urb. San Blas. 38639 Golf del Sur – San Miguel de Abona – Tenerife
Tlf.: +34922473070
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2008 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )
  • Elevator ( 13 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( All over the hotel )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE