Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hotel Vincci Tenerife Golf

Hotel Vincci Tenerife Golf

Dejligt hotel på Tenerife tæt på golf og strand
Vincci Tenerife Golf Hotel er beliggende i et stille og roligt område lige ved vandet. Du har derfor kort gåafstand til den nærliggende stenstrand. Den tætteste sandstrand er 5 km herfra. Er du ikke til strand, kan du nyde din vinterferie på Tenerife ved hotellets poolområde, hvor du har en fantastisk udsigt over havet. Her finder du både en voksenpool og børnepool, solsenge og parasoller er også til rådighed på det solrige poolområde.

Vincci Tenerife Golf Hotel har forskellige faciliteter som spa, sauna, fitnessrum, billard og tennis, og du er tæt på golfbanerne Golf del Sur og Amarilla Golf i Los Abrigos. For børnene er her en miniklub (4-12 år, ikke dansktalende) og legerum. Hotellet har en lobbybar og hovedrestaurant, her er livemusik 3 gange om ugen, og animationsteamet sørger for aktiviteter 5 gange om ugen. Nogle faciliteter og aktiviteter mod betaling.

Værelserne
Alle værelser er indrettet på en hyggelig og afslappende måde med lette grønne og brune farver i lyse rum. I værelserne er sikkerhedsboks, central aircondition, telefon, satellit-tv, minibar (mod betaling) og klinkegulv. Badeværelse er med badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.Standardværelse med havudsigt (33 m2) med plads til i alt 2 personer i en dobbeltseng. Alle værelser har ikke en balkon.Standardværelse dobbelt (35 m2) er med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning på sofa. Værelserne er større end det andet standardværelse og med større balkon. Alle værelser har møbleret balkon.
Juniorsuite (X m2) har et soveværelse og separat opholdsrum. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning på sofa. Møbleret balkon eller terrasse af varierende størrelse.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
320 kr. for rejsende med Morgenmad
220 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
690 kr. for rejsende med Morgenmad
580 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 

Øvrigt
Turistområde med mulighed for støj fra overflyvende fly og lokal trafik, der kan virke forstyrrende. Renoveret i 2006. Hotellet består af én bygning med 125 værelser fordelt på 9 etager. To elevatorer. Supermarked, butikker og ATM lige overfor hotellet. Internet mod betaling i lobbyen. Bemærk, ved ankomst tager hotellet kopi af kreditkort.

Adresse: Urbanizacion San Blas, s/n, 38620 tenerife, Santa Cruz de Tenerife
Tlf.: +34 922 71 73 37
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE