Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Dunas Don Gregory

Dunas Don Gregory

Hotel med flot udsigt over havet og stranden
Hotel Dunas Don Gregory er centralt placeret lige ved stranden og i centrum af San Agustín. Hotellet egner sig perfekt til dig, der ønsker at kombinere strandliv og byliv. Lige i nærheden af hotellet ligger et indkøbscenter, barer og restauranter samt supermarked og busforbindelser, og kun et par trin ned fra hotellet står du på sandstranden i San Agustín.

På Hotel Dunas Don Gregory har du et solrigt poolområde med pool, solstole og parasoller og en dejlig udsigt over havet. Badehåndklæder kan lejes mod et depositum. Hotellet har egen pianobar og restaurant, og hotellets underholdningsteam afholder ofte shows og diverse aktiviteter for gæsterne. Her er desuden Spa og skønhedscenter med massage og forskellige behandlinger (mod tillæg) samt et mindre fitnessrum, billard og bordtennis. Nogle aktiviteter og faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Lyse, flot indrettede standardværelser (23-30 m2) med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning på en foldeseng. Der er således plads til i alt 3 personer. Stort set alle værelser har udsigt over havet og stranden og poolområdet (i stueetagen er der delvis havudsigt pga. værelsernes lavere beliggenhed). Der er flisebelagt gulv, aircondition, satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling) og minibar (mod betaling) på alle værelserne. Badeværelserne har toilet, brusekabine og hårtørrer.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
480 kr. for rejsende med Morgenmad, Halvpension eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
560 kr. for rejsende med Morgenmad, Halvpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Beliggende i turistområde, så støj fra trafik og poolområde kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1974 og delvis renoveret i 2010, 2013 og 2015. Større renovering sommer 2017 med nyt spa-center og værelser. Badehåndklæder mod depositum. Totalt 244 værelser fordelt over 9 etager i en bygning. Her er flere trin og niveauforskelle på hotellet og til stranden, men der findes også ramper og elevator. Wifi gratis tilgængeligt på hele hotellets område. Bemærk transferbussen holder 50 meter fra hotellet grundet smal vej.

Adresse: Calle de Las Dalias, 11, E-35 100, San Agustín
Tlf.: 0034 928 77 38 77
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE