Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Blue Bay Beach Club Lejligheder

Blue Bay Beach Club Lejligheder

Smuk placering med store lejligheder i Bahia Feliz
I udkanten af San Agustín i det rolige område Bahia Feliz ligger dejlige Blue Bay Beach Club smukt ved en laguneformet strand med en storslået udsigt over havet. Hotellet og haven har mange detaljer udformet i sten for bedst at kunne falde sammen med omgivelserne. Her er et dejligt poolområde med separat børnepool. Velegnet til familier med børn og par, der ønsker at slappe af i løbet af på en dejlig vinterferie under varmere himmelstrøg.

På Blue Bay Beach Club finder du også sauna, jacuzzi, motionsrum, billard, bordtennis, børneklub, minimarked, bar og restaurant, og hotellet arrangerer underholdning et par dage om ugen. Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.

Lejlighederne
Rummelige, lyse og klassisk indrettede lejligheder. Sikkerhedsboks på værelset (mod betaling), aircondition i soveværelse er inkluderet i prisen (slukket nogle timer om vinteren). Køkkenhjørnet er med fire kogeplader, køleskab, mikroovn, kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Badeværelse med badekar med bruser eller brusekabine, toilet og hårtørrer. Lejlighederne er indrettet forskelligt og i varierende standard, nogle lidt slidt. Alle lejligheder har klinkegulve, telefon, satellit-tv (mod betaling) og altan/terrasse.
To-værelses lejlighed (42 m2) for op til tre personer (4 personer, hvis 2 af personerne er under 12 år). Et soveværelse med to enkeltsenge og en stue med en ekstra opredning på sovesofa og køkkenhjørne.
Superior lejlighed (56 m2) er en to-værelses lejlighed med en større stue.
Tre-værelses lejlighed (85 m2) for op til fem personer (6 personer, hvis 2 af personerne er under 12 år) med to soveværelser (separate senge) og en stue med køkkenhjørne.

Måltider
Ingen / Morgenmad / Halvpension

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
370 kr. for rejsende med Morgenmad eller Halvpension
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
410 kr. for rejsende med Morgenmad eller Halvpension
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strandområde med lokal trafik. Lyde fra overflyvninger kan opfattes forstyrrende. Bygget i 1998, renoveret i 2007. I alt 158 værelser. 6 etager. Elevator. ATM (hæveautomat) ligger ca. 100 m fra hotellet og supermarked ca. 600 m fra hotellet. Trådløst internet og internethjørne mod betaling. Poolhåndklæder kan lejes mod betaling. Trapper og niveauforskelle på hotellets område.

Adresse: Paseo Pablo Picasso, 6-35.107 San Agustin
Tlf.: +34928157219
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( wih outdoor terrace )
  • Spisesal
  • A la carte - ekstrapris

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE