Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Beverly Park Hotel

Beverly Park Hotel

Officiel hotelklassificering ***
Deturs hotelklassificering ***+
 

Tæt på strand og med gode faciliteter
Dette mellemklassehotel er godt placeret lige ved den lækre sandstrand Cochino mellem Playa del Inglés og San Agustin. Beverly Park er omgivet af en frodig have med masser af træer og buske. Her finder du tre swimmingpools, hvor af en opvarmes i perioden december-marts, og to børnebassiner.

På Beverly Park Hotel er massage, frisør, sauna, billard, bordtennis, minigolf, tennisbane, legeplads og et animation team, der organiserer aktiviteter og underholdning flere dage om ugen. Her er også bar, snackbar og buffetrestaurant. For de små er her legeplads og miniklub (4-12 år, ikke dansktalende). Hotellet ligger i et mere stille område, lidt i udkanten af byens centrum, men indenfor gåafstand til de fleste ting. En gade skal krydses for at nå stranden. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Lyse, mindre men dejlige standardværelser (23 m2) indrettet i bløde farver og med træmøbler. To separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser har telefon, tv (lokale kanaler), laminatgulv og balkon. Badeværelse med toilet, bad med bruser og hårtørrer. Alle værelser er røgfrie. Havudsigt mod tillæg.
Hotellet har to handicapvenlige værelser, og der er ramper på hele området - også ned på stranden.

Måltider
Halvpension / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
300 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
380 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand/turistområde med trafik og lyde fra hotellets pool område, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1970, senest renoveret i 2017. I alt 469 værelser. Elevator. Wifi på hotelområdet (mod tillæg). Poolhåndklæder udlejes mod betaling. Safetybox i receptionen mod tillæg. I vintersæsonen er her ikke aircondition. Der er ikke mulighed for opvarmning, da det næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed.

Adresse: C / Hamburg 10, Playa del Inglés
Telefon: +34928774042
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service