Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hartaguna Lejligheder

Hartaguna Lejligheder

Smuk udsigt over Puerto Rico
Hartaguna Lejligheder er et dejlig lejlighedskompleks, der ligger op ad bakken over Puerto Rico med smuk udsigt over byen og havet. Det hyggelige og solrige poolområde ligger på fjerde etage og har en fantastisk udsigt. Her finder du både hovedpool (opvarmet nov-april) og separat børnepool. For at komme ned til stranden (700 m væk) og byens centrum skal du ad en del trapper. Er du mageligt anlagt, kan du tage en taxi tilbage (omkring 3 euro). I vinterhalvåret er Hartaguna Lejligheder et populært valg blandt skandinaviske gæster. Minimarked og billard er til rådighed. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Lejlighederne
Lyse, rummelige og pænt indrettede et-værelses lejligheder (34 m2) (studio) i varme farver for op til tre personer. Her er store vinduer, der giver et godt naturligt lys, og rummet er kombineret soveværelse/stue med køkkenhjørne. To separate senge og mulighed for en ekstra seng i sofaen.
Alle lejligheder har rummelige skabe, flisebelagt gulv, tv (kun lokale kanaler) og balkon eller terrasse (på 1. og 4. sal). Køkkenhjørnet har to kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og basalt køkkenudstyr. Badeværelse med bruser og toilet.
Der er ingen aircondition, ventilator eller varme faciliteter på værelserne.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Turistområde med trafik og gadeliv. Bygget i 1974, renoveret i 2010. I alt 61 lejligheder i to bygninger. Mange trapper og niveauforskelle på området. Elevatoren går fra etage 0-4 og 5-7, mellem etage 4 og 5 er der trapper. Der er et minimarked på hotellet, det nærmeste store supermarked er omkring 600 m væk. På stranden er parasoller og solstole mod tillæg. ATM er lige uden for hotellet. Gratis wifi på hele hotellet. Sikkerhedsboks på værelset koster omkring 12 euro/uge.

Adresse: Avenida de la Cornisa no 16, 351 20 Mogan
Tlf. +34 928 56 14 08
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1974 )
  • Renoveret ( 2010 )
  • Antal etager (inkl. stueetage)
  • Elevator

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 12 euro/week (Feb 2017) )
  • Internetforbindelse i Free of charge all over hotel

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service