Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sol Y Paz Lejligheder

Sol Y Paz Lejligheder

Officiel hotelklassificering **+
Deturs hotelklassificering ***

Hyggeligt lejlighedshotel i Puerto Rico
Sol Y Paz Lejligheder ligger på toppen af en bakke i Puerto Rico. Sol Y Paz består af to bygninger i blå og hvide farver med et poolområde i midten. Her finder du også poolbaren, som serverer morgenmad, enkle måltider og drikkevarer. Skal du hygge dig med andet end at ligge ved poolen eller bade, kan du tage et spil billard eller spille basket på en mindre bane med en basketkurv.

Fra Sol Y Paz fører en sti med trapper dig ned til stranden. Det er også muligt at gå til områdets anden strand, Playa de Amadores, langs med strandpromenaden. Du kan også tage taxa (ingen bus). Lejlighedshotellet ligger også tæt på et stort shoppingcenter med to store supermarkeder, et par barer og restauranter. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Lejlighederne
To-værelses lejligheder (40 m2) med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år. Værelserne er indrettet med naturfarver, klinkegulv, tv med lokale programmer (ekstra betaling), balkon eller terrasse, mulighed for ekstra seng (sovesofa). Lille tekøkken med køleskab, to kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr.
Badeværelserne har lille siddebadekar, bruser og toilet. Mulighed for hårtørrer mod ekstra betaling.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Beliggende i roligt område, men med støj fra det nærliggende shoppingcenters barer og restauranter om aftenen. Bygget i 1990. 40 lejligheder i to bygninger med to etager. Ingen elevator. Der er WiFi på hele hotellet (mod betaling). Sikkerhedsboks på værelset mod betaling. Lejlighederne har ikke aircondition. Hæveautomat findes i shoppingcenter overfor. Hotellet arrangerer underholdning en gang om ugen.

Adresse: Timanfaya 19, 351 20 Mogan
Tlf.: 928725707
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1990 )
  • Renoveret
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE