Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Marina Elite Resort

Marina Elite Resort

Enkle lejligheder på Gran Canaria i rolige omgivelser med smuk udsigt
Både par og familier kan holde en dejlig, afslappende vinterferie på Marina Elite Resort, der ligger placeret på en bakketop på kanten til Atlanterhavet. Når du bevæger dig rundt på hotellets område, har du flere steder en smuk udsigt over havet. Skal der ske andet end afslapning ved poolen og nyde godt af All Inclusive på hotellet, er du i gåafstand til lokalt centrum med butikker og restauranter samt Anfi Beach sandstrand og marina. Eller du kan besøge Puerto Rico eller Arguineguin med flere tilbud.

Marina Elite Resort byder på to poolområder, et øvre og nedre, samt separat børnepool. Alle pools er opvarmet om vinteren. Her er også tennisbane, fitnessrum, billard, bordtennis samt buffetrestaurant og poolbar ved både øvre og nedre poolområde. Animationsholdet sørger for underholdning og aktiviteter flere gange om ugen. For børnene er her miniklub (4-12 år). Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Lejligheder
Lyse lejligheder med træmøbler og klinkegulv. Indrettet med aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), telefon, satellit-tv og balkon eller terrasse. Lille køkken med enkelt køkkenudstyr, 2 kogeplader, køleskab, mikroovn og kedel. Badeværelser med bad med bruser, toilet og hårtørrer.
2-værelses lejlighed (44 m2) med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Med 2 enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sofaseng (80*180).
2-værelses lejlighed superior (44 m2) med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Med 2 enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sofaseng (80*180). Havudsigt.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
340 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
500 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Rolige omgivelser i kuperet terræn. Bygget i 1990, renoveret løbende i 2015, 2017 og 2018. I alt 264 lejligheder fordelt på 10 bygninger. Hovedbygning på 10 etager, andre bygninger på 3 etager. Elevator i hovedbygningen. Minimarked findes på hotellet. Wifi i lobby uden beregning, i værelser mod betaling. Poolhåndklæder kan lejes mod betaling.

Adresse: Barranco de Balito 1, 35129 Playa de Balito, Gran Canaria
Tlf.: +34 928 150 301
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Las Palmas - 46 km )
  • Strand ( Anfi Beach - 1 km )
  • Lokalt centrum ( PUERTO RICO - 2 KM )
  • Hovedcentrum ( ARGUINEGUIN - 2 KM )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service