Montemayor Lejligheder

https://www.detur.dk/static/gran_canaria_apartmentos_montemayor_s_apmon/gran_canaria_apartmentos_montemayor_s_00_apmon.jpg

Sæson:

Officiel hotelklassificering **
Deturs hotelklassificering *** 

Charmerende lejlighedshotel i Playa del Inglés
Montemayor lejligheder ligger i gåafstand til sandstranden i Playa del Inglés og tæt på shoppingcentrene Kasbah og Tropical, hvor du finder et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker.

På Montemayor finder du en lille swimmingpool og en solrig solterrasse samt en lille, hyggelig have. Her er ingen bar eller restaurant, men alt dette samt et supermarked findes lige i nærheden. Montemayor Lejligheder henvender sig til dig, der ønsker at være tæt på byliv samt strand og vand og have friheden i egen ferielejlighed.

Lejlighederne
Hyggelige, enkle lejligheder (35 m2) med store altaner. Soveværelse med to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sovesofa i stuen. Stuen har en siddegruppe og et lille køkkenhjørne med komfur, køleskab, elkedel, mikroovn og basalt køkkenudstyr. Alle lejligheder har klinkegulve, liggestole og havemøbler på altan/terrasse, tv og sikkerhedsboks (mod tillæg). Badeværelset har brusebad, toilet, og det er muligt at låne en hårtørrer i receptionen.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Beliggende i turistområde, så lyde fra lokal trafik og byliv kan virke forstyrrende. Bygget i 1978 og renoveret flere gange gennem årene. I alt 30 lejligheder fordelt på en bygning med 3 etager. Elevator. Trådløst internet til rådighed på hele hotellet mod tillæg. Lejlighederne har ikke aircondition. Der er ikke mulighed for opvarmning, da det næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed.

Adresse: Avda. De Madrid, 16, 35100 Playa del Ingles
Tlf: 0034 928 769986
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service