Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Montemar Lejligheder

Enkelt lejlighedshotel nær strand og by
Montemar lejlighederne ligger perfekt i Playa del Inglés, lige ved stranden og centrum. I Playa del Inglés centrum finder man et stort udvalg af indkøbscentre, barer, caféer og restauranter. Kasbah indkøbscenter ligger kun 300 m fra hotellet.

På Montemar er der en pool og børnepool med solsenge og parasoller samt en tennisbane, billard og bordtennis, som gæsterne kan benytte. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling. Hotellet har ingen egen restaurant eller bar, men disse findes i kort afstand fra hotellet.

Lejlighederne
Lyse, enkle et-værelses lejligheder (35 m2) med et soverum og stue med åben køkkenløsning. Der er to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sovesofa. Stuen har sofagruppe med tv og køkkenhjørne med komfur, køleskab og enkelt køkkenudstyr.
Badeværelserne har badekar med bruser eller brusekabine og toilet. Hotellet har en enkelt hårtørrer til udlån.
Bemærk at balkonerne ikke børnevenlige, da rækværket er lavt og let at klatre op på.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Beliggende i turistområde, så støj fra trafik og omkringliggende områder kan forekomme. Bygget i 1972 og renoveret i 2010. Totalt 42 lejligheder fordelt over 2 bygninger på 3 etager. Der er ingen elevator. Der er vaskemaskine tilgængeligt på hotellet, som gæsterne kan benytte med gebyr. Trådløst interneti lobbyen, men internet i lejlighederne og på internetcafé er mod betaling. Lejlighederne har ikke aircondition. Der er ikke mulighed for opvarmning, da det næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed.

Adresse: Calle de San Cristobal de La Laguna, 3, 35 100, Las Palmas
Tel: +34 928 77 71 64

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service