Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Los Aguacates Lejligheder

Behageligt lejlighedshotel tæt ved stranden
Los Aguacates er placeret lige i nærheden af stranden og centrum af Playa del Inglés. Hotellet er af en enkel standard men er populært og har mange tilbagevendende gæster. Hotellet har en uopvarmet pool samt børnepool med solstole og parasoller. Der er også en lille have ved poolen. Lige udenfor hotellet finder du et stort udvalg af restauranter, barer og butikker.

Lejlighederne
Hyggelige lejligheder, neutralt dekoreret og kan fremstå som lidt gammeldags.
To-værelses lejligheder (40 m2) med soverum, badeværelse og stue med køkkenkrog. Der er to enkeltsenge i soveværelset og mulighed for ekstra opredning. Køkkenhjørnet består af kogeplader og enkelt køkkenudstyr.

Deluxe lejligheder (40 m2) er nyrenoveret og indrettet i mere moderne farver og stil.

Badeværelset har badekar (nogle af to-værelses lejlighederne har brusekabine), toilet og hårtørrer (mod depositum). Alle lejlighederne har møbleret balkon.

Måltider
Ingen.

Øvrigt
Beliggende i turistområde, så evt støj fra passerende trafik og udedørsliv kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1974 og renoveret løbende gennem årene. Der er totalt 112 lejligheder fordelt på 6 etager. Hotellet har vaskemaskiner tilgængelige for gæsterne mod gebyr. Kun 300 m fra hotellet ligger et supermarked. Der bliver skiftet lagener én gang ugentligt. Sikkerhedsboks på værelset mod betaling (ca. 17€ pr. uge) og gratis trådsløst internet overalt på hotellets område. Værelserne har ikke aircondition. Der er ikke mulighed for opvarmning, da det næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed.

Adresse: Calle Finlandia 1 San Bartolomé de Tirajana
Tel: 0034 928 76 08 08

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
  • Elevator ( 2 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 including ground floor )
  • Elevator ( 2 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service