Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Las Faluas Lejligheder

Las Faluas Lejligheder
Lejlighedshotel centralt i Playa del Inglés
Las Faluas har en central beliggenhed i nærheden af det lokale centrum og stranden. Hotellet er velkendt i området og har en enkel standard. I hotellets restaurant og bar serveres der frokostbuffet mod betaling, og om aftenen er det en a la carte-restaurant. Der findes også vaskemaskiner, gæsterne kan bruge mod betaling, samt billiardbord. Hotellet har pool og børnepool og en mindre solterrasse med solstole og parasoller.

Lejlighederne
Enkle, lidt slidte 2-værelses lejligheder (40 m2). Alle lejlighederne har stue og soveværelse med to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Der findes et mindre te-køkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr og barbord med to stole. Der er desuden tv og sikkerboks mod tillæg (omkring €19/uge).
På badeværelserne er der brusekabine, toilet og hårtørrer. Der er et lille trin for at komme ind i brusekabinen.

Måltider
Ingen / Morgenmad / Halvpension

Øvrigt
Beliggende i turistområde med trafik og udendørsliv, som kan opfattes forstyrrende. Hotellet blev totalrenoveret i 2004 men kan visse steder godt virke lidt slidt. Der er 198 lejligheder fordelt på 4 bygninger. Niveauforskel og trappetrin på hotelområdet og for at komme til stranden. Supermarked og ATM (hæveautomat) lige udenfor hotellet. Internet er gratis i receptionsområdet men mod betaling i lejlighederne. Aircondition på hotellets fællesområder, men ikke i lejlighederne. En vifte kan lånes i receptionen ved behov og tilgængelighed. Der er ikke centralvarme, da opvarmning næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed.

Adresse: Av.de Tenerife 9 (Playa del Ingles) San Bartalomé de Tirajang
Tel/Fax: +34 928 77 71 64/ +34 928765263


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )
  • Elevator ( 4, one in each block )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 floors in each block )
  • Elevator ( 4, one in each block )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service