Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs:

Tors 22/2: 09:00-18:00 

Fre 23/2: 09:00-18:00

Man 26/2: 09:00-18:00 

IFA Dunamar

Storslået strandudsigt
IFA Dunamar har en storslået udsigt over den gyldne sandstrand men er samtidigt tæt på butikker, barer og restauranter. Hotellets arkitektur er inspireret af en pyramide, som gør det let genkendeligt på afstand. På resortet er der flere barer, en buffetrestaurant, et par små butikker, en frisør og billard. Der er også et animation team, der arrangerer let underholdning og motion dagligt. Der er desuden et mindre fitness-lokale i anneksbygningen, der frit kan benyttes.

Selv fra hotellets store pool (opvarmet november-marts) er der en dejlig udsigt over havet, og fra den store pool er der direkte adgang til stranden. Der er yderligere to poolområder (ikke opvarmet) til rådighed, hvor af en ligger på 6. etage med en flot udsigt. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg. På toppen af anneksbygning er der et område for nudister.

Værelserne
Dejlige, relativt små Standard Deluxe-værelser (22 m2) indrettet med store vinduer, der lader en masse lys ind. Her er to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng placeret (i hovedbygningen). Her er plads til højst 3 personer.
Alle værelser har telefon, satellit-tv, minibar (mod betaling), tæpper og balkon eller terrasse.
Havudsigt mod tillæg.
Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Øvrigt
Strand/turistområde med trafik, nærliggende restauranter, barer samt lyde fra hotellets poolområde og underholdning, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1972, renoveret i 1997. Hotellet er lidt slidt. I alt 273 værelser fordelt på to bygninger - elevatoren går til 14. etage. Nogle trin og niveauforskelle inden for området. En gade skal krydses for at nå stranden. Konferencefaciliteter. Trådløst internet i lobbyen (gratis) og værelser (mod tillæg). Poolhåndklæder udlejes. Safetybox på værelset mod tillæg, aircondition inkluderet. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse: C / Helsinki 8, Playa del Ingles
Telefon: +34928762800 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service