Ifa Buenaventura (incl. 3xMeloneras og 2xMaspalomas)

https://www.detur.dk/static/gran_canaria_ hotel_ifa_buenaventura_s_ifa5r/gran_canaria_ hotel_ifa_ buenaventura_s_00_ifabue.jpg

Sæson:

Golfpakke inkluderet:
3 x Meloneras
2 x Maspalomas
Tilkøb: Shuttle

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

IFA Buenaventura med perfekt beliggenhed i Playa Del Inglés
Ifa Buenaventura ligger perfekt i velkendte Playa del Inglés tæt ved stranden. Hotellet tilbyder enten halvpension (morgenmad+aftensmad) eller All Inclusive. Hotellet har flere faciliteter på området som minimarked, frisør, fitness, billiard, bordtennis, tennisbaner, basketball-baner (benyttes også til volleyball og fodbold). Og flere mindre butikker (flere faciliterer er mod ekstra betaling).

Hotellet har ligeledes en have, konference-lokale, og det er muligt at leje cykler. Hotellet er nemt at komme rundt på, og er derfor velegnet for handicappede. Hotellets pools er opvarmet i perioden november-april. Det er muligt at leje strandhåndklæder mod depositum (5 euro), og udskiftes til rene for 1 euro. Strandstole og parasoller er mod betaling på stranden men gratis ved hotellets pool.

Værelserne
Standardværelser er klassisk indrettet. Alle værelser har soveværelse, badeværelse med badekar og føntørrer. Der er desuden flisegulv, elkedel og minibar (mod betaling). Værelser med udsigt er beliggende på 6, 7 eller 8. sal.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med let støj fra pool-området, der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1973 og renoveret i 2000. Der er i alt 724 værelser fordelt i 8 bygninger og 9 etager. Der er trådløst internet overalt på hotellets område (mod betaling), dog er internet gratis i hotellets reception/lobby . Sikkerhedsboks på værelserne mod betaling. På vores afgange over jul og nytår er der et obligatorisk tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse: C/Ganigo no 6, Playa del Ingles
Tlf./Fax: +34 928 761650 +34 928 761650

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator ( 9 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 8 )

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
  • Børnepool
: betalt service