Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Bohemia Suites & Spa

Bohemia Suites & Spa
Luksus kun for voksne
Bohemia Suites & Spa er et førsteklasses designhotel med en god beliggenhed i Playa del Inglés, på bakken over stranden og med storslået udsigt over sandklitterne ved Maspalomas. Minimumsalderen er 18 år. Hotellet er meget velegnet til dig, der lægger stor vægt på en høj standard og ikke mindst en central placering. Indretningen er farverig men gennemtænkt, og omgivelserne er dejligt grønne.

Der er to poolområde med hver sin opvarmede jacuzzi. Hovedpool’en (opvarmet om vinteren) har blid undervandsmusik og har antydningen af strømforhold under overfladen, så du får følelsen af at svømme i havet. På resortet er der også en godt fitness center, wellness-område med sauna og den luksuriøse Siam Spa, der bl.a. tilbyder thaimassage og tyrkisk bad.

Øverst oppe på toppen af hotellet ligger restaurant og cocktailbar. Herfra har du en 360 graders panoramaudsigt over omgivelsene og kan samtidigt nyde a la carte-restauranten, der er en af områdets mest populære. I cocktailbaren kan du nyde levende musik om aftenen. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod tillæg.

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Værelser og Suiter
Flotte og indbydende værelser i lyse og flotte farver med en dejlig atmosfære. Værelserne har store vinduer, der lukker masser af lys ind. Alle værelser har telefon, satellit-tv, minibar, kedel med te- og kaffetilbehør (suiter har espressomaskine), laminatgulv og balkon. Badeværelserne har brusekabine og hårtørrer og separat toilet. Badekåbe og tøfler på samtlige værelser.

Deluxeværelser & Economy-værelser (28 m2) har plads til to personer i en dobbeltseng. Ud over de ovennævnte faciliteter er disse værelser også udstyret med en Apple iMac 27”. Deluxeværelser med havudsigt fås mod tillæg. Eco-værelserne ligger i bygningens hjørner.

Junior Suite (59 m2) er med plads til to personer i en stor dobbeltseng samt en evt. ekstra opredning til en 3. person. Suiterne er udstyret med 42” tv og Apple Mac Mini Home Cinema Surround System. Her er desuden walk-in closet og sofaarrangement. Havudsigt mod tillæg.

Corner Junior Suite (70 m2) er med plads til to personer i en stor dobbeltseng samt en evt. ekstra opredning til en 3. person. Suiterne er udstyret med 42” tv og Apple Mac Mini Home Cinema Surround System. Her er desuden walk-in closet og sofaarrangement. Corner Junior Suite er med havudsigt og har to balkoner.

Øvrigt
Strand/turistområde med trafik. Bygget i 1970, ombygget i 2008, renoveret 2012. En bygning med i alt 67 værelser fordelt på 8 etager. Konferensfaciliteter. Wifi på hele hotellet (gratis). Badehåndklæder udlånes. Sikkerhedsbox og air condition på værelserne er inkluderet. Liggestole på stranden mod betaling. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse: Av. Estados Unidos, 28, Playa del Inglés
Tlf. (0034) 928 56 34 00
 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn i Gran Canaria Airport - 30 km
  • Strand ( Playa del Inglés - 450 m )
  • Lokalt centrum ( Yumbo Shopping - 700 m )
  • Hovedcentrum ( Yumbo Shopping - 700 m )

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator
  • Antal etager (inkl. stueetage)

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Udendørs pool
: betalt service