Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Abora Catarina

Abora Catarina

Stort og velholdt hotel i udkanten af Playa del Inglés
Abora Catarina er velegnet til familier med sin brede vifte af aktivitetstilbud. Her finder du fitnesscenter, tennisbane, dart, bowling, legeplads og børneklub (4-12 år, ikke dansktalende) samt fem pools. Det største poolområde er opdelt i tre dele med separat børnepool og jacuzzi (den midterste pool er ikke opvarmet). Animationsteamet underholder 6 dage om ugen. På hotellets område finder du to barer (mod tillæg) samt buffet-restauranten, hvor All Inclusive indtages. Nogle faciliteter og aktiviteter mod tillæg.

Hotellet Abora Catarina ligger op til hovedgaden i Playa del Inglés, men uden at du mærker synderligt til det. Hotellet ligger rigtigt tæt ved de berømte klitter ved Maspalomas, og det tager ikke lang tid at gå derhen. En kort gåtur fra hotellet ligger flere shopping muligheder, og Playa del Inglés’ centrum og strand ligger omkring en kilometer væk. Hotellet tilbyder transport til stranden 3 gange om dagen.

Bemærk; Hotellet skifter skifter i hotelområdet. Arbejdet ventes at foregå til midt november og kan forårsage nogen støj.

Værelserne
Store, klassisk indrettede standardværelser (36 m2) med udsigt mod gaden eller pool-området. Værelserne er udstyret med to enkeltsenge eller en dobbeltseng med mulighed for ekstra opredning på sovesofa. Her er således plads til i alt 2 voksne + 2 børn under 12 år.
Alle værelser har klinkegulve, aircondition (kun kold luft), minibar (tom ved ankomst, fyldes mod betaling) og sikkerhedsboks (begge mod tillæg), satellit-tv og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.

Abora Catarina har også 5 handicapværelser på anmodning. Hotellet er handicapvenligt med elevator (døren er 80 cm) til alle etager og ramper. Størstedelen af hotellet kan nås med kørestol. Ingen elevator til poolen og dele af hotellets have er ikke farbar med kørestol.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
220 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
370 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
By- og turistområde med flere hoteller i nærheden, hvor der kan være lyde, der kan virke forstyrrende. Bygget i 1975 og renoveret i 2003 og 2017. Skiftede navn fra IFA Catarina op til sæson 17/18. I alt 410 værelser i en bygning på i alt 5 etager. Her er flere elevatorer til rådighed. På Abora Catarina er også en tagterrasse for nudister. Wifi i hele området mod tillæg, men i lobbyen er wifi gratis. Konferencefaciliteter. Minimarked, ATM (hæveautomat) og forskellige tilbud som frisør, læge og vaskeservice er til rådighed på hotellet, de fleste mod tillæg. Aircondition tages kun i brug i sommerperioden. Poolhåndklæder mod tillæg.

Adresse: Avd. Tirajana no 1, Playa del Ingles
Tlf: 0034 928 76 28 12
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service