Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs:

Tors 22/2: 09:00-18:00 

Fre 23/2: 09:00-18:00

Man 26/2: 09:00-18:00 

Labranda Riviera Marina

Labranda Riviera Marina
På solsiden i Playa del Cura
Labranda Riviera Marina er et hyggeligt og velholdt hotel med mange tilbagevendende gæster. Hotellet er smukt beliggendeud til en lille vej tæt ved strandpromenaden i Playa del Cura. Placeringen er roligt og velegnet til både par og familier, der ønsker at slappe af i løbet af ferien og nyde solen og havet.

I haven er der to poolområder, hver med en børnepool og jacuzzi (det ene poolområde er opvarmet fra november til marts), omgivet af et dejligt trædæk. Hotellet har også en bar, en buffetrestaurant, billard, bordtennis og et underholdningsteam, der arrangerer spil, aktiviteter, motion og daglig underholdning. Der er gåafstand til det lille centrum i Playa del Cura. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Indbydende og behagelige værelser, moderne og farverigt indrettede i varme farver.
Standardværelse har plads til to personer med mulighed for en ekstra seng. Havudsigt mod tillæg. Værelser uden havudsigt ligger i stueetagen.
Juniorsuite med havudsigt består af et soveværelse og en stue i en åben planløsning, og her er mulighed for op til to ekstra opredninger i sofa.
Værelserne har en dobbeltseng, telefon, satellit-tv, air condition, flisebelagt eller laminatgulve, minibar (mod tillæg) og balkon eller terrasse.
Badeværelserne har toilet, brusekabine og hårtørrer (glasvæg mellem soveværelse og badeværelse).

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde. Lyde fra hotellet swimmingpool-område kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1996, delvis renoveret i 2008. I alt 125 værelser fordelt på fire etager i én bygning. Der er trin og niveauforskelle. Transferbussen stopper ca. 100 m fra hotel. WiFi i lobbyen (gratis). Poolhåndklæder kan lånes mod depositum (udskiftning mod tillæg). Satebybox på værelser (koster omkring 2,5 euro/dag. Stranden nedenfor hotellet er groft sand blandet med sten af varierende størrelser.

Adresse: Avda la Playa, Mogan
Tlf. +34 928 72 65 97
 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Spisesal

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service