Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Montemar Lejligheder

Montemar Lejligheder

Officiel hotelklassificering **
Deturs hotelklassificering ***

Enkelt lejlighedshotel nær strand og by
Montemar lejlighederne ligger perfekt i Playa del Inglés, lige ved stranden og centrum. I Playa del Inglés centrum finder du et stort udvalg af indkøbscentre, barer, caféer og restauranter. Kasbah indkøbscenter ligger kun 300 m fra hotellet.

På Montemar har du adgang til en pool og børnepool på et poolområde med solsenge og parasoller. Du finder også på Montemar en tennisbane og billard, som du kan fornøje dig med under dit ophold. På stranden kan du give dig i kast med forskellige former for vandsportsaktiviteter (eksternt firma). Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling. Hotellet har ingen egen restaurant eller bar, men disse findes i kort afstand fra hotellet, eller du kan nyde friheden i egen lejlighed ved at handle i det lokale supermarked og lave mad i lejlighedens køkken.

Lejlighederne
Lyse, enkle to-værelses lejligheder (35 m2) med et soverum og stue med åben køkkenløsning. Her er to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sovesofa. Stuen har sofagruppe med tv og køkkenhjørne med komfur, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Badeværelserne har badekar med bruser eller brusekabine og toilet. Hotellet har en enkelt hårtørrer til udlån.
Bemærk at balkonerne ikke børnevenlige, da rækværket er lavt og let at klatre op på.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Beliggende i turistområde, så støj fra trafik og omkringliggende områder kan forekomme. Bygget i 1972 og renoveret i 2010. Totalt 42 lejligheder fordelt over 2 bygninger på 3 etager. Ingen elevator. Vaskemaskine tilgængelig på hotellet (mod gebyr). Wifi på hele hotellet (mod gebyr). Lejlighederne har ikke aircondition. Der er ikke mulighed for opvarmning, da det næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed.

Adresse: Calle de San Cristobal de La Laguna, 3, 35 100, Playa del Ingles, Las Palmas
Tel: +34 928 77 71 64
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE