Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Los Aguacates Lejligheder

Los Aguacates Lejligheder

Officiel hotelklassificering **
Deturs hotelklassificering *** 

Behageligt lejlighedshotel tæt ved stranden
Los Aguacates er placeret lige i nærheden af stranden og centrum af Playa del Inglés. Hotellet er af en enkel standard, men er populært og har mange tilbagevendende gæster. Hotellet har en uopvarmet pool samt børnepool med solstole og parasoller. Der er også en lille have ved poolen og billard (mod betaling). Lige uden for Los Aguacates finder du et stort udvalg af restauranter, barer og butikker, og hoteller er for dig, der ønsker en ferielejlighed med frihed i nærheden af centrum og strand i Playa del Inglés.

Lejlighederne
To-værelses lejligheder (40 m2) med soverum, badeværelse og stue med køkkenkrog. Der er to enkeltsenge i soveværelset og mulighed for ekstra opredning. Køkkenhjørnet består af kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Hyggelige lejligheder, der kan fremstå som lidt gammeldags. Badeværelset har badekar, toilet, vaskemaskine og hårtørrer (mod depositum). Alle lejlighederne har møbleret balkon.

Måltider
Ingen

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
220 kr. for rejsende
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
370 kr. for rejsende
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Beliggende i turistområde, så støj fra passerende trafik og udendørsliv kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1974 og renoveret løbende gennem årene, bl.a. poolområdet i 2017. Der er totalt 112 lejligheder fordelt på 6 etager. Elevator. Hotellet har vaskemaskiner tilgængelige for gæsterne mod gebyr. Kun 300 m fra hotellet ligger et supermarked og ATM/hæveautomat 400 meter. Der bliver skiftet lagener én gang ugentligt. Sikkerhedsboks på værelset mod betaling (ca. 17€ pr. uge+ ca. 6€ i depositum). Gratis trådløst internet overalt på hotellets område, inklusiv stranden med en kode fra hotellet, internetcafe mod betaling. Værelserne har ikke aircondition. Der er ikke mulighed for opvarmning, da det næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed.

Adresse: Calle Finlandia 1 San Bartolomé de Tirajana
Tel: 0034 928 76 08 08
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE