Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Las Faluas Lejligheder

Las Faluas Lejligheder

Officiel hotelklassificering **
Deturs hotelklassificering ***


Lejlighedshotel centralt i Playa del Inglés
Las Faluas Lejligheder har en central beliggenhed i nærheden af det lokale centrum med butikker og byliv samt stranden. Hotellet er velkendt i området og har en enkel standard. I hotellets restaurant og bar serveres der frokostbuffet mod betaling, og om aftenen er det en a la carte-restaurant. Ved Las Faluas poolområde er en pool og børnepool, hvor du kan bade og ellers slappe af på den mindre solterrasse med solstole og parasoller. På hotellet findes også vaskemaskiner, som du som gæst kan bruge, samt billiardbord. Nogle aktiviteter og faciliteter mod tillæg.

Lejlighederne
Enkle, lidt slidte 2-værelses lejligheder (40 m2). Alle lejlighederne har stue og soveværelse med to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Der findes et mindre te-køkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr og barbord med to stole. Der er desuden tv og sikkerboks mod tillæg (omkring €16/uge). På badeværelserne er der brusekabine, toilet og hårtørrer. Der er et lille trin for at komme ind i brusekabinen.

Måltider
Ingen / Morgenmad / Halvpension

Øvrigt
Beliggende i turistområde med trafik og udendørsliv, som kan opfattes forstyrrende. Hotellet blev totalrenoveret i 2004, men kan visse steder godt virke lidt slidt. Der er 198 lejligheder fordelt på 4 bygninger á 4 etager. Elevator i hver blok. Niveauforskel og trappetrin på hotelområdet og for at komme til stranden. Supermarked og ATM (hæveautomat) lige udenfor hotellet. Internet er gratis i receptionsområdet, men mod betaling i lejlighederne. Aircondition på hotellets fællesområder, men ikke i lejlighederne. En vifte kan lånes i receptionen ved behov og tilgængelighed. Der er ikke centralvarme, da opvarmning næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed.

Adresse: Av.de Tenerife 9 (Playa del Ingles) San Bartalomé de Tirajang
Tel/Fax: +34 928 77 71 64/ +34 928765263
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( About 1960 )
  • Renoveret ( 2004 all over renovation )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 floors in each block )
  • Elevator ( 4, one in each block )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE