Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Labranda Playa Bonita

Labranda Playa Bonita

Familievenligt og moderne hotel på Gran Canaria
Labranda Playa Bonita fremstår moderne og luftig med sine tårnlignende bygninger og et hyggeligt poolområde, hvorfra du har udsigt over landskabet bag Playa del Ingles. Ved poolområdet finder du voksenpool (opvarmet i vintertid) og separat børnepool. Lige ved siden af poolområdet ligger en græsmåtte, hvor du har gode muligheder for afslapning og bare nyde din solferie evt. med en god bog. På hotelområdet finder du også en legeplads, bordtennis og billard. Nogle aktiviteter og faciliteter er mod betaling.

Måltiderne spiser du i buffetrestauranten med siddepladser både inde og ude, og på hotellet er også to barer. 1 gang om ugen er der livemusik i henholdsvis restauranten og den ene bar. Animationsteamet på Labranda Playa Bonita sørger for også for anden underholdning og aktiviteter i løbet af dagen, ligesom hotellet arrangerer temaaftener med bl.a. asiatisk eller kanarisk tema.

Værelser
Rumlige, stilfulde og komfortable deluxeværelser (40 m2) for op til to personer og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Alle værelser er med aircondition, klinkegulv, telefon, satellit-tv, kedel, minibar (tom, ca. 2,5 euro/dag), sikkerhedsboks (mod betaling) og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
340 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
450 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 

Øvrigt
By- og turistområde med trafikstøj. Også for balkoner, der vender ud mod vejen, kan trafikken virke forstyrrende. Bygget i 1974, renoveret i 2014. I alt er her 258 værelser fordelt på 4 blokke á 5 etager. Hotellet ligger tæt supermarked, og nærmeste ATM/hæveautomat er 100 meter fra hotellet. Gratis Wifi på hele hotellet.

Adresse: AV TENERIFE 235100 Playa del Ingles
Tlf.: +34 928 77 88 40
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1974 )
  • Renoveret ( 2014 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 floors in each block )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( MasterCard & Visa )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 2,5 € / per day )
  • Internetforbindelse

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE