Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Jardin del Atlantico Lejligheder

Jardin del Atlantico Lejligheder

Moderne lejligheder til både børnefamilien og det voksne par 
Jardín del Atlántico er beliggende ca. 400 m fra strandpromenaden i Playa del Inglés. Den centrale beliggenhed betyder også, at du er tæt på både barer, restauranter og shoppemuligheder. Så her kan du nyde en afslappende vinterferie tæt på by og strand.

Jardin del Atlantico har en legeplads til de mindste gæster samt et solrigt poolområde med separat voksen- og børnepool, hvor der både er solsenge, parasoller og en lille snackbar. Mindst én pool er opvarmet om vinteren. Derudover er her også billard, tennisbane, restaurant og bar på området, og hotellets arrangerer underholdning, live musik og aktiviteter nogle gange om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.
Ca. 2 km. fra lejlighedskomplekset finder du Maspalomas, hvor der bl.a. er flere fremragende golfbaner.

Lejlighederne
Hver lejlighed har egen privat balkon eller terrasse. Lejlighederne er holdt i moderne, lyse farver og er indrettet med eget køkken med køleskab, mikroovn og kaffemaskine samt stue med sovesofa. Her er også sikkerhedsboks (mod betaling) og satellit-tv (fjernbetjening udleveres mod et depositum). Badeværelser er med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.
2-værelses lejlighed (42 m2) med plads til 3 personer. To enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sovesofa (77*180).

Måltider
Ingen

Øvrigt
Lejlighedskomplekset ligger i et område, hvor lyde fra gaden, den lokale trafik og omkringliggende hoteller/lejligheder kan virke forstyrrende. Bygget i 1974 og renoveret i 2014 og senest i 2018. I alt 354 lejligheder fordelt på en hovedbygning med fem etager. Elevator. Ved indtjening skal man opgive et kreditkort nr. i tilfælde af evt. skader på lejligheden (alle informationer slettes ved udtjekning, såfremt lejligheden er uden skader). Wifi og internethjørne mod betaling. ATM/Hæveautomat og supermarked findes i gåafstand fra lejlighedskomplekset. For at komme til stranden skal du via en lang trappe. Poolhåndklæder mod betaling.

Adresse: Avda. San Cristobal de la Laguna 9,  35100 Playa del Inglés, Gran Canaria
Tlf. +34 928 77 8300
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar
  • Spisesal

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service