Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Corallium Dunamar

Corallium Dunamar

Herligt voksenhotel i Playa del Ingles med storslået strandudsigt
Corallium Dunamar, der er et hotel for voksne, har en storslået udsigt over den gyldne sandstrand, men er samtidigt tæt på butikker, barer og restauranter. Hotellets arkitektur er inspireret af en pyramide, som gør hotellet let genkendeligt på afstand. Fra hotellets store pool (opvarmet november-marts) er der en dejlig udsigt over havet, og fra den store pool er også direkte adgang til sandstranden. Der er yderligere to poolområder (ikke opvarmet) til rådighed, hvoraf den ene ligger på 6. etage med en flot udsigt.

På Corallium Dunamar er også få barer, en buffetrestaurant, en a la carte restaurant og billard. Hotellet arranger også ofte livemusik. Her er desuden sauna og et mindre fitness-lokale i anneksbygningen, der frit kan benyttes. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Bemærk, at hotellet i 2018 gennemgår en renovering, der er sat til at slutte 1. november 2018 (opd. april 2018).

Værelserne
Dejlige, relativt små Standard Deluxe-værelser (20 m2) indrettet med store vinduer, der lader en masse lys komme ind i rummet. Her er to separate senge eller en dobbeltseng. Her er plads til højst 2 personer. Alle værelser har telefon, satellit-tv, aircondition (kun for at køle ned), sikkerhedsboks, kedel, minibar (mod betaling), tæpper og møbleret balkon. Badeværelserne har bruser, toilet og hårtørrer. Havudsigt mod tillæg.

Corallium Dunamar har 10 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning.

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
290 kr. for rejsende med Halvpension
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
520 kr. for rejsende med Halvpension
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand/turistområde med trafik, nærliggende restauranter, barer samt lyde fra hotellets poolområde og underholdning, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1972, renoveret i 1997. Hotellet er lidt slidt. I alt 273 værelser fordelt på to bygninger - elevatoren går til 14. etage. Nogle trin og niveauforskelle inden for området. En gade skal krydses for at nå stranden. Wifi gratis på hele hotellet, men internetforbindelsen varierer og kan til tider forsvinde. Poolhåndklæder kan lånes (mod betaling at skifte). På toppen af anneksbygning er et område for nudister.

Adresse: C / Helsinki 8, Playa del Ingles
Telefon: +34 928 77 28 00
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE