Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

IFA Buenaventura

IFA Buenaventura

Officiel hotelklassificering ***
Deturs hotelklassificering ***+


IFA Buenaventura med perfekt beliggenhed i Playa del Inglés
IFA Buenaventura ligger perfekt i velkendte Playa del Inglés tæt ved den offentlige strand og centrum. På hotellets solrige poolområde finder du hotellets pools, der er opvarmet i perioden november-april, og en børnepool, ikke opvarmet. Poolområdet er hyggeligt omkranset af palmer og en have. Det er muligt at leje håndklæder mod depositum (5 euro), og udskiftes til rene for 1 euro. Strandstole og parasoller er mod betaling på stranden, men gratis ved hotellets pool. Vil du opleve Playa del Ingles på cykel, tilbyder hotellet dig at leje cykler fra eksternt firma. Hotellet er nemt at komme rundt på og er derfor velegnet for handicappede.

IFA Buenaventura tilbyder også flere faciliteter på området som minimarked, frisør, billard, bordtennis, tennisbaner, basketball-baner (benyttes også til volleyball og fodbold), og her bliver også arrangeret shows og underholdning af hotellets animationsteam et par gange om ugen. I højsæsonen er en børneklub for 4-12 årige (ikke dansktalende). Flere aktiviteter og faciliteter mod betaling.

På IFA Buenaventura kan du vælge halvpension (morgenmad + aftensmad) eller All Inclusive.

Værelserne
Standardværelser er store (42 m2) og klassisk indrettet med plads til 2 voksne + 2 børn eller i alt 3 voksne. Ud over en dobbeltseng (eller to enkeltsenge) vil der være opredning på sovesofa. Alle værelser har soveværelse, badeværelse med badekar (nogle med brusekabine), toilet og føntørrer samt møbleret balkon. Værelser med udsigt er beliggende på 6, 7 eller 8. sal.
Buenaventura har 5 handicapvenlige værelser på anmodning, og på hotellet er elevator samt ramper rundt på hotellets område.

Måltider
Halvpension / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
220 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
370 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde med let trafikstøj og støj fra pool-området, der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1973 og renoveret i 2000. Der er i alt 724 værelser fordelt i 9 bygninger med 8 etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Her er trådløst internet overalt på hotellets område (mod betaling), dog er wifi gratis i hotellets reception/lobby, hvor det også er muligt at leje en pc. Sikkerhedsboks på værelserne mod betaling og depositum. Værelserne har ikke aircondition, men loftfane kan lejes mod betaling. Minibar mod tillæg. Der er ikke mulighed for opvarmning, da det næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed.

Adresse: C/Ganigo no 6, Playa del Ingles
Tlf.: +34 928 761650
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

 • Lufthavn i Gran Canaria Airport - 40 km
 • Strand ( Playa del Inglés - 900 m )
 • Lokalt centrum ( Kasbah Shopping - 300 m )
 • Hovedcentrum ( Playa del Ingles - 0 m )

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 1973 )
 • Renoveret ( 2000. )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 8 floors )
 • Elevator ( 9 lifts. )
 • Elevator til alle etager

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE