Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Labranda Riviera Marina

Labranda Riviera Marina

Skønt hotel på solsiden i Playa del Cura
Labranda Riviera Marina er et hyggeligt og velholdt hotel med mange tilbagevendende gæster. Hotellet er smukt beliggende ud til en lille vej tæt ved strandpromenaden i Playa del Cura. Placeringen er roligt og velegnet til både par og familier, der ønsker at slappe af i løbet af ferien og nyde solen og havet.

I haven er to poolområder, hver med en børnepool og jacuzzi (det ene poolområde er opvarmet fra november til marts), omgivet af et dejligt trædæk. Hotellet har også en bar, en buffetrestaurant, billard, bordtennis og et underholdningsteam, der arrangerer spil, aktiviteter, motion og daglig underholdning. Der er gåafstand til det lille centrum i Playa del Cura. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Indbydende og behagelige værelser, moderne og farverigt indrettede i varme farver. Værelserne har en dobbeltseng, telefon, satellit-tv, aircondition, flisebelagt eller laminatgulve, minibar (mod tillæg) og balkon eller terrasse. Badeværelserne har toilet, brusekabine og hårtørrer (glasvæg mellem soveværelse og badeværelse).
Standardværelse har plads til to personer med mulighed for en ekstra seng til tredje person. Havudsigt mod tillæg. Værelser uden havudsigt ligger i stueetagen.
Juniorsuite med havudsigt består af et soveværelse og en stue i en åben planløsning, og her er mulighed for op til to ekstra opredninger i sofa til enten 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn under 12 år.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
370 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
450 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand/turistområde. Lyde fra hotellet swimmingpool-område kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1996, delvis renoveret i 2008. I alt 125 værelser fordelt på fire etager i én bygning. Der er trin og niveauforskelle. Transferbussen stopper ca. 100 m fra hotel. WiFi i lobbyen (gratis). Poolhåndklæder kan lånes mod depositum (udskiftning mod tillæg). Satebybox på værelser (koster omkring 2,5 euro/dag. Stranden nedenfor hotellet er groft sand blandet med sten af varierende størrelser.

Adresse: AVDA LA PLAYA 4 35138 MOGAN, GRAN CANARIA
Tlf. +34 928 72 65 97
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1996 )
  • Renoveret ( 2008 partly )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Spisesal

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE