Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Zentral Hotel

Zentral Hotel

Officiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering ***


Hotel midt i Playa de Las Americas på sydlige Tenerife
Zentral Hotel, der er et voksenhotel (men accepterer børn under 2 år), ligger i hjertet af feriebyen Playa de Las Americas i gåafstand til butikker, restauranter, strand og sportsfaciliteter. Hotellet er for par og rejsende, der ønsker en afslappende vinterferie i rolige omgivelser, og flere gæster besøger hotellet for at benytte sportsfaciliteter på det nærliggende stadion.

På Zentral Hotel har du adgang til en unik tagterrasse med pool og lille jacuzzi, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt, mens du solbader og slapper af. Poolen er opvarmet om vinteren. På hotellet er også bar og buffetrestaurant samt sauna, fitnessrum (ved supermarkedet), billard og bordtennis. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelser
Komfortable og simpelt indrettede værelser med sikkerhedsboks (mod betaling), aircondition (centralstyret), minibar (tom, fyldes mod betaling), satellit-tv, telefon og kedel (på anmodning). Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet og hårtørrer.
Standardværelse (18-38 m2) for op til 3 personer med to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på foldeseng (70*180).

12 handicapvenlige værelser er til rådighed på anmodning (ramper på taget ved poolområdet)

Måltider
Ingen / Morgenmad / Halvpension / Helpension

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
220 kr. for rejsende med Halvpension eller Helpension
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
220 kr. for rejsende med Halvpension eller Helpension
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turist- og byområde. Bygget i 2003, senest renoveret i 2015. I alt 208 værelser fordelt på én bygning med 7 etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Wifi uden beregning i lobby, wifi mod betaling i værelset. Internethjørne mod betaling. Sportsbutik, ATM/hæveautomat og supermarked i samme bygning som hotellet. Poolhåndklæder lejes mod depositum. Bemærk, ingen parasoller ved poolområdet. Ikke-ryger hotel. Bemærk, ved ankomst tager hotellet kopi af kreditkort eller et depositum på 50€ i kontanter.

Adresse: C/ arq. Gomez Cuesta 22, 38660  Playa de Las Americas
Tlf.: 922787150
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2003 )
  • Renoveret ( 2015 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )
  • Elevator ( 3 for clients )
  • Elevator til alle etager ( 4 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar
  • Spisesal

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service