Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Paradero 2

Paradero 2

Sæson:

Lejlighedshotel i Playa de Las Americas tæt på centrum og strand
Paradore 2 er et mindre og enkelt lejlighedshotel med en god beliggenhed kun få minutter fra Playa de Las Americas livlige bycentrum med alsidige restauranter, barer og butikker langs promenaden. Stranden er ca. 600 m fra hotellet. Kun få minutters gang. Lejlighedshotellet er fem hvide to-etagersbygninger omgivet af grønne områder og har rummelige balkoner/terrasser, med god spiseplads og mulighed for at nyde noget af ferien her.

Der findes ingen faciliteter på hotellet, men som gæst kan du bruge faciliteterne på søsterhotellet, Caribe Lejlighedshotel (ca. 250 m). Der finder du receptionen, poolområde, snackbar samt aktiviteter som tennis, minigolf og billard. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling. I nærheden af hotellet finder du flere butikker, barer og restauranter.

Lejlighederne
Rummelige og lyse et-værelses lejligheder (studio, ca. 33 m2) for op til i alt 3 personer. To enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning. Lejligheden er kombineret sove- og opholdsrum med et køkkenhjørne. Udstyret med satellit-tv, klinkegulv og stor balkon/terrasse. Køkkenet er enkelt udstyret med køleskab, to kogeplader, mikrobølgeovn, brødrister og kedel/kaffemaskine (på anmodning). Badeværelserne er med brusekabine, få med badekar, og toilet. Hårtørrer kan lånes i receptionen.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Turistområde med lokal og gennemkørende trafik. Støj fra området og nærliggende byliv kan virke forstyrrende. Bygget i 1982, gennemgået større renovation i 2017. Paradero 2 består af 5 bygninger á 2 etager og med i alt 72 lejligheder. Sikkerhedsboks (mod betaling, 15 euro om ugen). WiFi mod forhåndsbetaling. Nærmeste minimarked 50 m fra hotellet og ATM/hæveautomat 200 m. Indcheckning sker i receptionen på søsterhotellet Caribe. Hotelområdet har flere trapper.

Adresse: Arquitecto Gómez Cuesta 7, 38660 (Playa de Las Americas, Adeje), Santa Cruz de Tenerife- Spain
Tlf: +34 922 790 450


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE