Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hotel Troya

Hotel Troya

Dejligt hotel direkte på strandpromenaden
Lige på strandpromenaden, tæt på centrum og byliv midt mellem Playa de Las Americas og Costa Adeje ligger Hotel Troya, der tilbyder gode rammer for at nyde det milde klima på Tenerife om vinteren. Hotellet er kun adskilt fra strand og Atlanterhavet ved strandpromenaden, så du har sten- og sandstrand næsten lige udenfor døren, samt området byder på butikker og restauranter langs promenaden og i centrum. Under dit ophold kan du Vælge måltider efter temperament og lyst til at holde en afslappende ferie på hotellet eller spise ude i byen. På hotellet er inden- og udendørs bar, buffetrestaurant og a la carte restaurant.

På Hotel Troya finder du en have med palmer og poolområde, hvor du kan slappe af i solsengen og tage en kølig dukkert. Her er både hovedpool og børnepool (opvarmet afhængigt af vejret). For over 16 år er tilbud som spa, sauna, hamam og fitnessrum, mens her for de små er legeplads og miniklub (ikke dansktalende). På hotellet er også billard, bordtennis, minigolf, tennis. Hotellet arrangerer livemusik, og animationsholdet sørger for underholdning og aktiviteter nogle dage om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelser
Komfortable værelser med aircondition (centralstyret), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon, satellit-tv, køleskab/minibar (på forespørgsel, mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelser er med bad med bruser, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (27 m2) for op til 3 personer med dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sofa.

12 handicapvenlige værelser er til rådighed på anmodning (hotellet er kun delvist tilpasset handicappede)

Måltider
Morgenmad / Halvpension / Helpension / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
500 kr. for rejsende med Morgenmad
490 kr. for rejsende med Halvpension, Helpension eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
870 kr. for rejsende med Morgenmad
860 kr. for rejsende med Halvpension, Helpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 


Øvrigt
Turist- og byområde, hvor omgivelser, trafik, barliv og poolområde kan virke støjende. Bygget i 1973, senest renoveret i 2017. I alt 354 værelser. 1 bygning á 8 etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Wif på hotelområdet uden beregning. ATM/hæveautomat 500 fra hotellet. Poolhåndklæder lejes mod depositum. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

Adresse: Av. Rafael Puig Lluvina, 2 38660, Playa de Las Americas
Tlf.: 0034 922 011 100
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service