Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hotel La Siesta

Hotel La Siesta

Centralt beliggende hotel tæt på strand
Både par og familier kan nyde en dejlig vinterferie på Hotel La Siesta, der, som navnet antyder, byder på en afslappende ferie med pool, strand og mulighed for All Inclusive. Her er en indendørs- og udendørsbar samt buffetrestaurant, og så er det eget valg, om du har lyst til en afslappende ferie med All Inclusive eller ønsker at spise på restauranter i byen og spise morgenmad på hotellet. Hotellet ligger centralt og er i gåafstand til butikker, restauranter og barliv.

På Hotel La Siesta finder du pool og børnepool (opvarmet hele året) omgivet af en dejlig solterrasse med solstole og parasoller. Hotellet har også spa, sauna, mindre fitnessrum, billard, bordtennis, og for de små er her miniklub (ikke dansktalende) og legeplads. Hotellets animationsholdet sørger for underholdning og aktiviteter, og hotellet arrangerer nogle gange livemusik eller BBQ-aftener. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

BEMÆRK! Hotellet påbegynder renovering af pool fra 19/11 2018 frem til den 16/12. Voksenpool er lukket i denne periode, og der må påregnes en del støj, der periodevis kan virke forstyrrende.

Værelser
Klassisk indrettede værelser med aircondition (centralstyret), sikkerhedsboks (mod betaling), satellit-tv, telefon, minibar (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelser er med badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (ca. 35 m2) for op til 3 personer eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sofaseng.

4 handicapvenlige værelser er til rådighed på anmodning.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / Helpension / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
500 kr. for rejsende med Morgenmad
490 kr. for rejsende med Halvpension, Helpension eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
870 kr. for rejsende med Morgenmad
860 kr. for rejsende med Halvpension, Helpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 

Øvrigt
Turist- og byområde, hvor området, trafik, barliv og poolområde kan virke støjende. Bygget i 1985, renoveret senest i 2017. 282 værelser. 1 bygning á 4 etager. Elevator, dog ikke alle elevatorer kører til alle etager. Konferencefaciliteter. Wifi uden beregning på hele hotelområdet. Internetcafe mod betaling. ATM/hæveautomat i lobbyen.. Solstole og parasoller på stranden mod betaling. Poolhåndklæder lejes mod betaling.

Adresse: Av. Rafael Puig Lluvina, 21, 38660 Arona, Santa Cruz de Tenerife, Spain
Tlf.: 00 34 922 79 23 00
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar
  • Spisesal

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service