Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Gala

Gala

Sæson:

Godt familiehotel i Playa de las Américas
Hotel Gala er et godt familiehotel med gode faciliteter og beliggende i udkanten af Playa de las Américas, så du er tæt på shopping, restauranter og natteliv samt stranden Troya (ca. 300 m). Hotellet har en god atmosfære og tilbyder en række faciliteter for både store og små.

På det herlige og solrige poolområde finder du to voksen pools (den ene opvarmet til minimum 20 grader året rundt) og en børnepool (også opvarmet til minimum 20 grader året rundt). Solsenge og parasoller til rådighed. Af aktiviteter er også billard og bordtennis, samt for de voksne er en spaafdeling med sauna, hvor der kan kobles af, og træningscenter. Mens der for børn er legeplads, legerum og børneklub (4-12 år, ikke dansktalende). På Hotel Gala finder du også en buffetrestaurant, bar og café. Hotellet arrangerer forskellig underholdning og aktiviteter i løbet af dagen. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelserne
Standardværelser (30 m2) med plads til i alt 3 personer er med dobbeltseng eller to enkelt senge samt mulighed for ekstra opredning på sofa. Værelserne er rumlige og traditionelt indrettet med telefon, satellit-tv, laminatgulv, sikkerhedsboks (mod betaling), aircondition (mod tillæg), minibar (mod tillæg) og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelser har badekar med bruser, toilet og hårtørrer. Handicapværelse er tilgængeligt på forespørgsel (dørene er 80 cm brede). Alle værelser er røgfrie.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / Helpension / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
500 kr. for rejsende med Morgenmad
490 kr. for rejsende med Halvpension, Helpension eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
870 kr. for rejsende med Morgenmad
860 kr. for rejsende med Halvpension, Helpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 

Øvrigt
Turist- og byområde med trafik, hvor underholdning fra det nærliggende område med restauranter og barer samt lyde fra poolområdet kan virke forstyrrende. Bygget i 1989, renoveret i 2008. Består af to bygninger med i alt 308 værelser. Elevator. Konferencefaciliteter. Wifi uden beregning.  ATM/hæveautomat i lobbyen. Poolhåndklæder mod betaling.

Adresse: Av. Arquitecto Gómez Cuesta, 3, 38660 Playa de la Américas, Santa Cruz de Tenerife, Spanien
Tlf.: 00 34 922 79 45 13
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1989 )
  • Renoveret
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3-4 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar
  • Spisesal

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service