Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Caribe Apartments

Caribe Apartments

Sæson:

Enkelt, men hyggeligt lejlighedshotel centralt i Playa de las Americas
Med et ophold i lejlighederne på Caribe har du gode forudsætninger for en god vinterferie i Tenerifes dejlige klima. Hotellet ligger centralt, men i den mere stille ende af byen, og herfra er der gåafstand til restauranter, shopping og stranden i Playa de las Americas. Caribe har et mindre, men solrigt poolområde, hvor du kan slappe af, bade, tage en forfriskende drink i hotellets poolbar og nyde livet ved poolen (opvarmet til minimum 20 grader mellem okt-april). Poolbar og snackbar er åben i dagstimerne og serverer morgenmad og enkle retter. Et par af døgnets timer kan også bruges på lejlighedens balkon, med udsigt til poolområdet, eller på hotellets tag, hvor der findes en solterrasse med solstole. På Caribe finder du også tennisbane, minigolf, billard og bordtennis. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Lejlighederne
Rummelige og traditionelt indrettede enrumslejligheder/studio (33 m2) med plads til i alt 3 personer. Alle lejligheder har to separate senge og mulighed for ekstra opredning på sofaseng, telefon, satellit-tv (fjernbetjening mod depositum), parketgulv og møbleret balkon. Køkkenet er med enkelt køkkenudstyr, køleskab, to kogeplader, brødrister og kedel samt kaffemaskine (på forespørgsel). Badeværelse er indrettet med badekar med håndbruser og toilet. Ingen aircondition eller ventilator.

Måltider
Ingen – morgenmad kan tilkøbes

Øvrigt
Turist- og byområde, hvor støj fra trafik, nærliggende byliv og poolområde kan virke forstyrrende. Bygget i 1971, renoveret senest i 2017. I alt er her 110 lejligheder fordelt på en 7 etagers bygning. 2 elevatorer. Wifi (mod betaling) og sikkerhedsboks (mod betaling). Fra Caribe er ca. 50 m til nærmeste ATM/hæveautomat, og nærmeste minimarked er lige rundt om hjørnet. Bemærk, at transferbussen stopper ca. 140 m fra hotellet.

Adresse: Av. V Centenario, 3, 38660 Playa de la Américas, Santa Cruz de Tenerife, Spanien
Tlf.: +34 922 79 04 50
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( TENERIFE SOUTH - 16 km )
  • Strand ( TROYA - 600 m )
  • Lokalt centrum ( Las Américas - 600 m )
  • Hovedcentrum ( Las Américas - 600 m )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service