Lopesan Villa Del Conde (incl. 3xMeloneras og 2xMaspalomas)

https://www.detur.dk/static/gran_canaria_hotel_lopesan_villa_del_conde_g_lv3m2m/gran_canaria_hotel_lopesan_villa_del_conde_s_00_lopvil.jpg

Sæson:

Golfpakke inkluderet:
3 x Meloneras
2 x Maspalomas 
Golfshuttle

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Luksushotel med landsbyfølelse
Lopesan Villa del Conde er et vidunderligt luksushotel, som er bygget som en lille traditionel kanarisk landsby med et torv i midten omgivet af små bygninger med haver. Hovedbygningens tårn er udformet som en kirke, og lobbyen, som er en nøjagtig kopi af øens ældste kirke, er fantastisk smuk og uforglemmelig.

Hotellets hovedpool er formet som en lille sø og omgivet af palmer og en lille sandstrand. Der er også flere andre pools og en børnepool. Mange af disse er opvarmet (nov-marts). Hotellet har en virkelig fin spa-afdeling med indendørs swimmingpool og smuk udsigt over havet. Hotellet har også flere barer, restauranter, pool, minigolf, tennisbane, bordtennis og et animation team, der arrangerer aktiviteter og daglig underholdning. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden – velegnet til en fredfyldt gåtur i solnedgangen. Stranden og Meloneras’ centrum ligger inden for gåafstand. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Lyse, rummelige og traditionelt indrettede værelser. Standardværelse til to personer med mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Alle værelser har dobbeltseng, telefon, satellit-tv, minibar (mod tillæg), flisebelagt gulv og balkon eller terrasse.
Rummeligt badeværelse med bruser, badekar, bidet, to håndvaske, toilet og hårtørrer. Alle værelser er røgfrie.
Der er fem handikapvenlige værelser på anmodning (badeværelsesdør er 80 cm bred).

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Øvrigt
By/turistområde med trafik, folkeliv og støj fra hotellets underholdning kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 2004. I alt 561 værelser fordelt på ti bygninger. Konferencefaciliteter. Trådløst internet på hele resortet (mod tillæg). Poolhåndklæder udlånes. Safetybox på værelserne mod tillæg, aircondition inkluderet. Ved check-in bedes om kreditkort for eventuelle udgifter i løbet af opholdet. Hotellet tillader ikke mænd i shorts på i restauranterne om aftenen. Hotellet arrangerer også transport til begge golfbaner Meloneras Golf og Maspalomas Golf. På vores afgange over jul og nytår er der et obligatorisk tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse: c / Mar Mediterraneo 7, E-35100 Meloneras, Gran Canaria
Telefon: +34928563200


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn i Gran Canaria Airport - 40 km
  • Strand ( Maspalomas Beach - 800 m )
  • Lokalt centrum ( Meloneras Center - 500 m )
  • Hovedcentrum ( Playa del Inglés - 4 km )

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )
  • Elevator ( 10 )

POOLS

  • Voksen-pool
  • Børnepool
: betalt service