Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Lopesan Costa Meloneras

Officiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering *****

Stort og dejligt hotel på Gran Canaria – ferie på 1. klasse
Velkommen til et reelt 1. klasses resort og et af de største og flotteste på øen. På Lopesan Costa Meloneras har du alt, hvad der skal til for at have en virkelig behagelig ferie, hvor du bl.a. kan krydre afslapning med golf. Hotellet er smagfuldt indrettet og lægger stor vægt på service.

Lopesan Costa Meloneras er omgivet af en stor have med masser af grønne områder og flere poolområder. Hovedpoolen er et stort og flot infinitybassin. Her er også tre mindre pools, børnepool og jacuzzi. Alle disse (undtagen hovedpoolen) opvarmes i november-marts. Er du til stranden, ligger Maspalomas strand ca. 300 m og nogle trin fra hotellet.

Du finder på Lopesan Costa Meloneras også en stor spa-afdeling, og endvidere er her flere barer, buffetrestaurant og fire a la carte-restauranter, fitnessrum, minigolf, tennis, golf, billard, bordtennis, og et underholdningsteam arrangerer træning og underholdning i løbet af dagen. I tilknytning til hotellet er et kasino (18 år aldersgrænse). Nogle aktiviteter / faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Standardværelserne (35 m2) er rummelige, komfortable og klassisk indrettede for to personer med mulighed for en ekstra seng, og her er således plads til højst 3 personer. Alle værelser har to separate senge eller dobbeltseng, sikkerhedsboks (mod tillæg), klimaanlæg, telefon, satellit-tv, marmorgulve, minibar (mod betaling) og stor balkon eller terrasse. Værelser med udsigt til pool eller haven er mod tillæg. Badeværelserne har badekar, bruser, hårtørrer og toilet. Alle værelser er røgfrie.

Her er seks handicapvenlige værelser på anmodning (badeværelsesdør er 80 cm bred), og to af hotellets swimmingpools har elevator for handikappede.

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
440 kr. for rejsende med Morgenmad eller Halvpension
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
740 kr. for rejsende med Morgenmad eller Halvpension
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
By/turistområde med trafik, folkeliv og hotellets underholdning kan virke forstyrrende. Bygget i 2000. I alt 1136 værelser. 8 etager. Elevator. Konferencefaciliteter. ATM (hæveautomat) til rådighed på resortet. Gratis trådløs internet i lobbyen og mod tillæg på værelserne. Poolhåndklæder kan lånes mod tillæg. Parasoller, solstole og bar ved strand mod tillæg. Hotellet tillader ikke mænd med shorts på om aftenen, man skal generelt være pænt klædt på. Hotellet arrangerer transport til golfbanerne Meloneras Golf og Maspalomas.

Adresse: c / Mar Mediterraneo 1, E-35100, Meloneras, Gran Canaria
Tlf: +34 928 154 400
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2000 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 8 )
  • Elevator ( 12 lifts )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service